22.8 C
Athens
Thursday, April 25, 2024
More

    Η σειρά Ted Lasso εξοργίζει τους οπαδούς της Chelsea με μια αλλαγή που έγινε σε πανό για ιστορικό παίχτη του συλλόγου

    Ορισμένοι οπαδοί της Chelsea είναι εξαγριωμένοι με το τελευταίο επεισόδιο του Ted Lasso, αφού ένα αφιέρωμα σε πανό στον θρύλο του συλλόγου Ray Wilkins άλλαξε ώστε να περιλαμβάνει το όνομα του σκληροτράχηλου βοηθού προπονητή της AFC Ρίτσμοντ, Roy Kent.

    Το πανό της Chelsea «Δεν τους κάνουν πια σαν τον Ray» κρέμεται μόνιμα στην ανατολική κερκίδα του Στάμφορντ Μπριτζ της Chelsea. Στην τρίτη σεζόν της σειρά της Apple TV Plus, ο Ray αντικαταστάθηκε με αναφορά στον Roy Kent, που στην σειρά κάνει έναν πρώην παίκτη της Chelsea.

    Το πανό, που δημιουργήθηκε από οπαδούς για τον Ray Wilkins μετά τον θάνατό του και πληρώθηκε από δωρεές, ενώ εμφανίζεται τακτικά κατά τη διάρκεια τηλεοπτικών αγώνων στο στάδιο της Chelsea, στο Στάμφορντ Μπριτζ.

    Ο Ray Wilkins πέθανε ξαφνικά το 2018 σε ηλικία 61 ετών, μετά από μια λαμπρή καριέρα που διήρκεσε 25 χρόνια παίζοντας σε Chelsea, Milan και πολλές άλλες ομάδες. Αργότερα ήταν βοηθός προπονητή στον σύλλογο κατά τη διάρκεια της σεζόν 2009-10 που κέρδισε τον τίτλο της η Chelsea στην Πρέμιερ Λιγκ. Ο Wilkins έκανε 179 εμφανίσεις με την Chelsea την περίοδο 1973-1979.

    Κατακλύζοντας το Twitter, ορισμένοι οπαδοί της Τσέλσι εξέφρασαν τη δυσπιστία και την οργή τους για την έλλειψη σεβασμού στην αντικατάσταση του ονόματος σε ένα μνημείο. Οι θαυμαστές, αναρτώντας στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, είναι αναστατωμένοι για την ασέβεια ενός από τους αγαπημένους τους ήρωες, ακόμα κι αν οι δημιουργοί της σειράς δεν γνώριζαν τη σημασία του πανό.

    Στο τελευταίο επεισόδιο του Ted Lasso, με το όνομα “(I Don’t Want to Go to) Chelsea”, η AFC Richmond παίζει τον πρώτο της αγώνα πίσω στην Premier League. Στην σειρά ο Roy Kent, είναι ένας πρώην παίκτης της Chelsea γνωστός ως θρύλος του συλλόγου.

    Η Chelsea προώθησε επίσης το επεισόδιο με ένα promo βίντεο από τον προπονητή Graham Potter μαζί με επίσημες φωτογραφίες προώθησης της ομάδας AFC Richmond που αντιμετωπίζει τους σούπερ σταρ της Chelsea Kai Havertz και Ruben Loftus-Cheek. Ήταν εύκολο να αντικαταστήσεις το Ray με το Roy, αλλά η Apple μπορεί να έχει βάλει αυτογκόλ εδώ.

    Ακολουθήστε το AppleWorldHellas στο Google News για να ενημερώνεστε άμεσα για όλα τα νέα άρθρα! Όσοι χρησιμοποιείτε υπηρεσία RSS (π.χ. Feedly), μπορείτε να προσθέσετε το AppleWorldHellas στη λίστα σας με αντιγραφή και επικόλληση της διεύθυνσης https://appleworldhellas.com/feed. Ακολουθήστε επίσης το AppleWorldHellas.com σε FacebookTwitterInstagram, και YouTube

    Dimitrios Georgoulas
    Dimitrios Georgoulas
    Dimitris is the co-owner and chief in editor of AppleWorldHellas. With a PhD Degree in Wireless Sensor Networks and with more than 10 years experience in covering Apple and technology news he loves the challenges and new adventures.