19.3 C
Athens
Friday, April 19, 2024
More

    Η Apple και πάλι φημολογείται ότι υποβάλλει προσφορά για δικαιώματα ροής ποδοσφαίρου για την Premier League

    Μετά το αρχικό φημολογούμενο ενδιαφέρον, η Apple φημολογείται και πάλι ότι εξετάζει την υποβολή προσφορών για ροή ποδοσφαίρου στην αγγλική Premier League. Σήμερα το πρωί, το Bloomberg αναφέρει ότι η Apple εξετάζει τα δικαιώματα για τη μετάδοση αγώνων Premier League και χαμηλότερων πρωταθλημάτων στο Ηνωμένο Βασίλειο.

    Στο Ηνωμένο Βασίλειο, οι αγώνες της Premier League μεταδίδονται αυτήν τη στιγμή από εταιρείες όπως οι Sky, BT Sport και Amazon. Στις ΗΠΑ, τα παιχνίδια της Premier League μεταδίδονται μέσω του Paramount+.

    Η Apple έχει προσεγγίσει το αθλητικό streaming από διάφορες κατευθύνσεις. Για παράδειγμα, το MLS Season Pass είναι ένα ξεχωριστό πακέτο συνδρομής, με τιμή $14,99 ανά μήνα, συμπεριλαμβανομένης της ροής και της πρόσβασης κατ’ απαίτηση σε όλα τα παιχνίδια Major League Soccer χωρίς διακοπές.

    Είναι απίθανο η Apple να είναι σε θέση να αποκτήσει όλα τα δικαιώματα ροής της Premier League. Ένα πακέτο Apple Premier League θα ήταν πιθανώς πιο κοντά στη συμφωνία που έγινε με το Friday Night Baseball, και παρόμοια με την συμφωνία που έχει συνάψει η Premier League με την Amazon.

    Ακολουθήστε το AppleWorldHellas στο Google News για να ενημερώνεστε άμεσα για όλα τα νέα άρθρα! Όσοι χρησιμοποιείτε υπηρεσία RSS (π.χ. Feedly), μπορείτε να προσθέσετε το AppleWorldHellas στη λίστα σας με αντιγραφή και επικόλληση της διεύθυνσης https://appleworldhellas.com/feed. Ακολουθήστε επίσης το AppleWorldHellas.com σε FacebookTwitterInstagram, και YouTube

    Dimitrios Georgoulas
    Dimitrios Georgoulas
    Dimitris is the co-owner and chief in editor of AppleWorldHellas. With a PhD Degree in Wireless Sensor Networks and with more than 10 years experience in covering Apple and technology news he loves the challenges and new adventures.