20 C
Athens
Saturday, April 20, 2024
More

    Η Apple TV+ κάνει το ντεμπούτο του επίσημου τρέιλερ για την τρίτη σεζόν του Ted Lasso

    Επιτέλους είμαστε εδώ, ναι. Το επίσημο τρέιλερ για την τρίτη σεζόν του Ted Lasso έφτασε.

    Σήμερα, η Apple έκανε το ντεμπούτο του επίσημου τρέιλερ για την τρίτη σεζόν του Ted Lasso, της αγαπημένης και βραβευμένης με Emmy κωμικής σειράς στο Apple TV Plus. Στο επίσημο τρέιλερ, μπορείτε να ρίξετε μια πρώτη ματιά σε όλους τους αγαπημένους σας χαρακτήρες που επιστρέφουν στη μικρή οθόνη.

    Στην τρίτη σεζόν, «το πρόσφατα προβιβασμένο AFC Richmond αντιμετωπίζει γελοιοποίηση καθώς οι προβλέψεις των μέσων ενημέρωσης το καθηλώνουν ευρέως για να τερματίσει τελευταίο στην Πρέμιερ Λιγκ και ο Nate (Nick Mohammed), που τώρα χαιρετίζεται ως το «θαυματουργό παιδί», έχει πάει να δουλέψει για τον Rupert (Anthony) στη Γουέστ Χαμ Γιουνάιτεντ. Στον απόηχο της αμφιλεγόμενης αποχώρησης του Νέιτ από το Ρίτσμοντ, ο Ρόι Κεντ (Μπρετ Γκόλντσταϊν) ανεβαίνει ως βοηθός προπονητή, μαζί με τον Μπέρντ (Μπρένταν Χαντ).

    Ακολουθήστε το AppleWorldHellas στο Google News για να ενημερώνεστε άμεσα για όλα τα νέα άρθρα! Όσοι χρησιμοποιείτε υπηρεσία RSS (π.χ. Feedly), μπορείτε να προσθέσετε το AppleWorldHellas στη λίστα σας με αντιγραφή και επικόλληση της διεύθυνσης https://appleworldhellas.com/feed. Ακολουθήστε επίσης το AppleWorldHellas.com σε FacebookTwitterInstagram, και YouTube

    Dimitrios Georgoulas
    Dimitrios Georgoulas
    Dimitris is the co-owner and chief in editor of AppleWorldHellas. With a PhD Degree in Wireless Sensor Networks and with more than 10 years experience in covering Apple and technology news he loves the challenges and new adventures.