24.3 C
Athens
Friday, May 3, 2024
More

    Η Apple σχεδιάζει να φέρει διαφημίσεις στο Apple TV+, εδώ είναι η απόδειξη

    Μια νέα έκθεση υποστηρίζει ότι η Apple έχει προσλάβει τη Lauren Fry για να βοηθήσει στη δημιουργία «μιας επιχείρησης διαφήμισης βίντεο», αποκαλύπτοντας το σχέδιο της εταιρείας να φέρει διαφημίσεις στην πλατφόρμα ροής Apple TV Plus.

    Μια νέα έκθεση λέει ότι η Fry, στέλεχος διαφήμισης τηλεόρασης και ψηφιακών βίντεο, συμμετέχει ενεργά πλέον στο project καθώς η Apple επιδιώκει «να δώσει στην υπηρεσία ροής περισσότερα έσοδα για να πληρώσει για ένα ευρύτερο φάσμα προγραμμάτων».

    Σύμφωνα με το The Information, η Apple θέλει να χρησιμοποιήσει τις εκπομπές της για το ποδόσφαιρο Major League Baseball και MLS, που ξεκίνησαν το Σαββατοκύριακο, για να δημιουργήσει μια επιχείρηση πωλήσεων διαφημίσεων στην πλατφόρμα.

    Η έκθεση υποστηρίζει ότι ο τίτλος της Fry είναι ασαφής, αλλά ότι οι διαφημίσεις στις αθλητικές εκπομπές του “είναι πιθανότατα μόνο η αρχή για την Apple”, επικαλούμενοι στελέχη που λένε ότι η Apple αναμένεται τελικά να προβάλει διαφημίσεις μαζί με τις δικές της τηλεοπτικές εκπομπές και ταινίες. Γίνεται επίσης λόγος για ένα επίπεδο Apple TV Plus που υποστηρίζεται από διαφημίσεις που θα επέτρεπε στους χρήστες να έχουν πρόσβαση στην υπηρεσία σε χαμηλότερη τιμή εάν παρακολουθούν διαφημίσεις, λίγο σαν τον σχεδιασμό που κάνει η Netflix.

    Μια αναφορά τον Οκτώβριο του 2022 αποκάλυψε ότι η Apple πίεζε «αθόρυβα» να πουλήσει απόθεμα διαφημίσεων βίντεο στο Apple TV Plus και ότι η εταιρεία βρισκόταν σε προκαταρκτικές συζητήσεις με πρακτορεία σχετικά με την πώληση διαφημιστικού χώρου γύρω από το αρχικό της περιεχόμενο και τις αθλητικές μεταδόσεις.

    Ακολουθήστε το AppleWorldHellas στο Google News για να ενημερώνεστε άμεσα για όλα τα νέα άρθρα! Όσοι χρησιμοποιείτε υπηρεσία RSS (π.χ. Feedly), μπορείτε να προσθέσετε το AppleWorldHellas στη λίστα σας με αντιγραφή και επικόλληση της διεύθυνσης https://appleworldhellas.com/feed. Ακολουθήστε επίσης το AppleWorldHellas.com σε FacebookTwitterInstagram, και YouTube

    Dimitrios Georgoulas
    Dimitrios Georgoulas
    Dimitris is the co-owner and chief in editor of AppleWorldHellas. With a PhD Degree in Wireless Sensor Networks and with more than 10 years experience in covering Apple and technology news he loves the challenges and new adventures.