17.1 C
Athens
Sunday, April 28, 2024
More

    Η Apple TV+ επιτυγχάνει συνολική τηλεοπτική συμφωνία με την εταιρεία παραγωγής Playtone του Tom Hanks, η συνέχεια του Greyhound σε εξέλιξη

    Η Apple TV+ έχει συνάψει συνολική συμφωνία με την Playtone, την εταιρεία παραγωγής με επικεφαλής τους Tom Hanks και Gary Goetzman.

    Στο πλαίσιο της αποκλειστικής συμφωνίας, το Playtone θα κάνει νέες σεναριογραφικές και άγραφες τηλεοπτικές σειρές για την υπηρεσία streaming της Apple. Το Deadline αναφέρει επίσης ότι βρίσκεται σε εξέλιξη μια συνέχεια της δημοφιλούς ταινίας Greyhound του Apple TV+.

    Η Apple έχει σημειώσει μεγάλη επιτυχία με τα Greyhound και Finch του Tom Hanks, που έκαναν πρεμιέρα το 2020 και το 2021 αντίστοιχα. Η τηλεοπτική συμφωνία με την Playtone δεν σημαίνει (απαραιτήτως) ότι ο Hanks θα πρωταγωνιστήσει όμως. Κατά τη διάρκεια της πανδημίας, η Apple αγόρασε το Greyhound από τη Sony Pictures σε μια αποκλειστική συμφωνία συνεχούς ροής. Το Finch αποκτήθηκε ομοίως από την Universal.

    Όπως αναφέρθηκε παραπάνω, μια συνέχεια του Greyhound βρίσκεται στα σκαριά και θα κάνει το ντεμπούτο της ως μια πρωτότυπη ταινία της Apple στο μέλλον.

    Ακολουθήστε το AppleWorldHellas στο Google News για να ενημερώνεστε άμεσα για όλα τα νέα άρθρα! Όσοι χρησιμοποιείτε υπηρεσία RSS (π.χ. Feedly), μπορείτε να προσθέσετε το AppleWorldHellas στη λίστα σας με αντιγραφή και επικόλληση της διεύθυνσης https://appleworldhellas.com/feed. Ακολουθήστε επίσης το AppleWorldHellas.com σε FacebookTwitterInstagram, και YouTube

    Dimitrios Georgoulas
    Dimitrios Georgoulas
    Dimitris is the co-owner and chief in editor of AppleWorldHellas. With a PhD Degree in Wireless Sensor Networks and with more than 10 years experience in covering Apple and technology news he loves the challenges and new adventures.