14.4 C
Athens
Friday, April 19, 2024
More

    Αναφορά: Το headset μικτής πραγματικότητας της Apple θα καθυστερήσει μέχρι τις αρχές του 2023

    Σύμφωνα με πληροφορίες, η Apple εργάζεται σε νέες συσκευές με δυνατότητες επαυξημένης και εικονικής πραγματικότητας (AR / VR) για μεγάλο χρονικό διάστημα, αλλά εξακολουθεί να είναι ασαφές πότε αυτά τα προϊόντα θα φτάσουν στην αγορά. Ενώ ορισμένοι αναλυτές πίστευαν ότι τα headset μεικτής πραγματικότητας της Apple θα κυκλοφορούσαν στα τέλη του 2022, ο αναλυτής Jeff Pu της Haitong International Securities λέει ότι αυτά μπορεί να καθυστερήσουν μέχρι το 2023.

    Σε μια έκθεση που είδε το 9to5Mac, ο Pu αναφέρει ότι το νέο headset της Apple ενδέχεται να αντιμετωπίσει μια μικρή καθυστέρηση για το πρώτο τρίμηνο του 2023. Ο αναλυτής πιστεύει επίσης ότι η Apple θα πουλήσει κάτι μεταξύ 1 εκατομμυρίου και 1,5 εκατομμυρίων μονάδων των νέων αυτών headsets της τον πρώτο χρόνο.

    Η έκθεση αναφέρει επίσης ότι το εσωτερικό σχεδιασμένο τσιπ θα είναι ένας από τους κύριους διαφοροποιητές της νέας αυτής συσκευής μεικτής πραγματικότητας της Apple έναντι των ανταγωνιστών της. Η συσκευή αναμένεται να έχει περισσότερους από 10 αισθητήρες (συμπεριλαμβανομένων των καμερών) μαζί, γεγονός που θα ωφελήσει τη Sony, την Will Semi, την Sunny Optical και άλλους προμηθευτές εξαρτημάτων.

    Ακολουθήστε το AppleWorldHellas στο Google News για να ενημερώνεστε άμεσα για όλα τα νέα άρθρα! Όσοι χρησιμοποιείτε υπηρεσία RSS (π.χ. Feedly), μπορείτε να προσθέσετε το AppleWorldHellas στη λίστα σας με αντιγραφή και επικόλληση της διεύθυνσης https://appleworldhellas.com/feed. Ακολουθήστε επίσης το AppleWorldHellas.com σε FacebookTwitterInstagram, και YouTube

    Dimitrios Georgoulas
    Dimitrios Georgoulas
    Dimitris is the co-owner and chief in editor of AppleWorldHellas. With a PhD Degree in Wireless Sensor Networks and with more than 10 years experience in covering Apple and technology news he loves the challenges and new adventures.