16.7 C
Athens
Saturday, May 4, 2024
More

    Η Apple Studio οθόνη περιέχει 64 GB αποθηκευτικού χώρου, αλλά μόνο 2 GB χρησιμοποιούνται

    Η Studio Display της Apple περιέχει 64 GB αποθηκευτικού χώρου, αλλά μόνο 2 GB χρησιμοποιούνται στην πραγματικότητα από την οθόνη, όπως ανακάλυψε ένας προγραμματιστής.

    Όπως τόνισε ο προγραμματιστής “Khaos Tian” στο Twitter, η Apple Studio χρησιμοποιεί μόνο 2GB από τα 64 GB εσωτερικού χώρου αποθήκευσης NAND. Κάποιος ελεύθερος χώρος είναι πιθανό να είναι απαραίτητος για ενημερώσεις υλικολογισμικού, αλλά τα 62 GB αχρησιμοποίητου χώρου είναι φαινομενικά άχρηστα την τρέχουσα στιγμή. Η Apple δεν έχει επιβεβαιώσει την ποσότητα του εσωτερικού χώρου αποθήκευσης της Οθόνης στις τεχνικές προδιαγραφές της.

    Η ανακάλυψη μπορεί να μην προκαλεί έκπληξη δεδομένου ότι η οθόνη περιέχει ένα τσιπ A13 Bionic. Το A13 Bionic παρουσιάστηκε με τη σειρά iPhone 11 το 2019, πριν ενσωματωθεί και στο iPhone SE δεύτερης γενιάς και στο iPad ένατης γενιάς. Καμία από αυτές τις συσκευές δεν ήταν ποτέ διαθέσιμη σε διαμορφώσεις αποθήκευσης κάτω των 64 GB, γεγονός που μπορεί να υποδηλώνει ότι μικρότερες ποσότητες αποθήκευσης NAND δεν είναι συμβατές με τον ελεγκτή αποθήκευσης του A13.

    Επίσης αυτό μπορεί να έχει και με το κόστος παραγωγής για τη σύζευξη του A13 με μικρότερη ποσότητα αποθήκευσης που ενδεχομένως κοστίζει περισσότερο από το ίδιο σύστημα 64 GB που χρησιμοποιείται επί του παρόντος στο iPhone 11 που εξακολουθεί να πωλείται και το iPad ένατης γενιάς.

    Ακολουθήστε το AppleWorldHellas στο Google News για να ενημερώνεστε άμεσα για όλα τα νέα άρθρα! Όσοι χρησιμοποιείτε υπηρεσία RSS (π.χ. Feedly), μπορείτε να προσθέσετε το AppleWorldHellas στη λίστα σας με αντιγραφή και επικόλληση της διεύθυνσης https://appleworldhellas.com/feed. Ακολουθήστε επίσης το AppleWorldHellas.com σε FacebookTwitterInstagram, και YouTube

    Dimitrios Georgoulas
    Dimitrios Georgoulas
    Dimitris is the co-owner and chief in editor of AppleWorldHellas. With a PhD Degree in Wireless Sensor Networks and with more than 10 years experience in covering Apple and technology news he loves the challenges and new adventures.