16.1 C
Athens
Sunday, May 5, 2024
More

    Πρώην υπάλληλος της Apple κατηγορείται για εξαπάτηση της εταιρείας άνω των 10 εκατομμυρίων δολαρίων

    Ένας πρώην υπάλληλος της Apple που εμπλέκεται στην αλυσίδα εφοδιασμού της εταιρείας και είναι υπεύθυνος για την πραγματοποίηση αγορών παραγγελιών και την τιμολόγηση τους πίσω στην Apple έχει κατηγορηθεί από εισαγγελείς για εξαπάτηση του τεχνολογικού γίγαντα για ένα ποσό άνω των 10 εκατομμυρίων δολαρίων, αναφέρει το Reuters.

    Σύμφωνα με δικαστικές αναφορές στο Σαν Χοσέ της Καλιφόρνια που είδε το Reuters, ο Dhirendra Prasad, πρώην υπάλληλος στην αλυσίδα εφοδιασμού της Apple, αντιμετωπίζει πέντε ποινικές κατηγορίες για κατάχρηση της θέσης του ως αγοραστή στην παγκόσμια αλυσίδα εφοδιασμού υπηρεσιών της Apple για ένα πλάνο που εφάρμοσε ώστε η Apple να πληρώσει για αντικείμενα και υπηρεσίες που δεν έλαβε ποτέ.

    Η Apple απέλυσε την Prasad τον Δεκέμβριο του 2018 μετά από συνεργασία με την εταιρεία για πάνω από δέκα χρόνια. Στις δικογραφίες, ο Prasad κατηγορείται επίσης για αποφυγή φόρων και αντιμετωπίζει κατηγορίες για απάτη μέσω τηλεφώνου και ταχυδρομείου και ξέπλυμα χρήματος.

    Ακολουθήστε το AppleWorldHellas στο Google News για να ενημερώνεστε άμεσα για όλα τα νέα άρθρα! Όσοι χρησιμοποιείτε υπηρεσία RSS (π.χ. Feedly), μπορείτε να προσθέσετε το AppleWorldHellas στη λίστα σας με αντιγραφή και επικόλληση της διεύθυνσης https://appleworldhellas.com/feed. Ακολουθήστε επίσης το AppleWorldHellas.com σε FacebookTwitterInstagram, και YouTube

    Dimitrios Georgoulas
    Dimitrios Georgoulas
    Dimitris is the co-owner and chief in editor of AppleWorldHellas. With a PhD Degree in Wireless Sensor Networks and with more than 10 years experience in covering Apple and technology news he loves the challenges and new adventures.