22.2 C
Athens
Sunday, May 5, 2024
More

    Ο Tim Cook απαντά σε ευχαριστήρια σημείωση χρήστη που το Apple Watch του έσωσε την ζωή

    Ο Διευθύνων Σύμβουλος της Apple Tim Cook αντέδρασε σε ένα ευχαριστήριο σημείωμα αφού ένα Apple Watch βοήθησε να σωθεί η ζωή ενός οδοντιάτρου.

    Ο Nitesh Chopra, οδοντίατρος στη Haryana της Ινδίας, αισθάνθηκε δυσφορία στο στήθος του, προτρέποντάς τον να χρησιμοποιήσει τη λειτουργία ΗΚΓ του Apple Watch Series 6 για να πάρει μια ένδειξη. Αφού είδαν τα αποτελέσματα, ο Chopra και η σύζυγος Neha συμβουλεύτηκαν έναν γιατρό σχετικά με τα συμπτώματα και την ανάγνωση τους.

    Διαπιστώθηκε ότι είχε μπλοκαρισμένη αρτηρία. Μετά την παρέμβαση των γιατρών, ο Nitesh δήλωσε ότι ήταν «ευλογημένος» και «δεν μπορεί να εκφράσει» την ευγνωμοσύνη του στο Apple Watch που τον βοήθησε σε πρώιμο στάδιο, αναφέρει η Hindustan Times.

    «Αρχικά χρησιμοποίησα το Apple Watch ως αξεσουάρ μόδας και για να ελέγξω την ώρα και τον αριθμό βημάτων μου και δεν μπορούσα να φανταστώ ότι μια μέρα θα μου σώσει τη ζωή», είπε.

    Μετά το ιατρικό περιστατικό, η Neha έστειλε ένα μήνυμα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου στον Tim Cook, ευχαριστώντας τον Tim Cook που το Apple Watch έσωσε την ζωή του άντρα της. Σε απάντηση, ο Cook έστειλε email “Είμαι πολύ χαρούμενος που αναζητήσατε άμεσα κλινική αξιολόγηση και λάβατε τη φροντίδα που έπρεπε. Σας ευχαριστούμε που μοιραστήκατε την ιστορία σας μαζί μας. Να έχεις καλή μέρα. Τις καλύτερες ευχές μου, Tim.”

    Το Apple Watch έχει επανειλημμένα πιστωθεί ότι έσωσε τις ζωές των χρηστών του τα τελευταία χρόνια.

    Ακολουθήστε το AppleWorldHellas στο Google News για να ενημερώνεστε άμεσα για όλα τα νέα άρθρα! Όσοι χρησιμοποιείτε υπηρεσία RSS (π.χ. Feedly), μπορείτε να προσθέσετε το AppleWorldHellas στη λίστα σας με αντιγραφή και επικόλληση της διεύθυνσης https://appleworldhellas.com/feed. Ακολουθήστε επίσης το AppleWorldHellas.com σε FacebookTwitterInstagram, και YouTube

    Dimitrios Georgoulas
    Dimitrios Georgoulas
    Dimitris is the co-owner and chief in editor of AppleWorldHellas. With a PhD Degree in Wireless Sensor Networks and with more than 10 years experience in covering Apple and technology news he loves the challenges and new adventures.