17 C
Athens
Friday, April 19, 2024
More

    Η Apple χρησιμοποίησε το meme του Craig Federighi για το WWDC 2021 artwork με μερικές αλλαγές που μπορεί να δείχνουν κάτι

    Και επίσημα η Apple ανακοίνωσε το WWDC 2021. Το ετήσιο συνέδριο των προγραμματιστών της λοιπόν έρχεται στις 7 Ιουνίου και όπως και πέρυσι εξαιτίας της πανδημίας θα είναι ψηφιακό και online. Πέρα από το γεγονός πως είναι το πρώτο keynote που επίσημα επιβεβαιώνει η εταιρεία για φέτος επιπλέον χρησιμοποιεί και το meme του Graig Federighi που έγινε άμεσα viral πέρυσι κατά το M1 Mac event.

    Έτσι λοιπόν έχουμε διαφορετικά Memoji με γυαλιά που κοιτάνε ένα MacBook με την φωτεινότητα της οθόνης του να λάμπει στα πρόσωπα τους.

    Στα γυαλιά των Memoji φαίνεται το ημερολόγιο με την ημερομηνία 7 Ιουνίου και 21 ειδοποιήσεις. Όπως εύκολα καταλαβαίνει κάποιος αυτό σημαίνει πως το WWDC 2021 γίνεται στις 7 Ιουνίου του 2021.

    Μπορεί κάποιος επίσης να διακρίνει την Xcode εφαρμογή που και αυτό έχει λογική μιας και έχουμε ένα συνέδριο προγραμματιστών της Apple. Επίσης διακρίνεται το εικονίδιο της SF Symbols εφαρμογής ενώ το τελευταίο εικονίδιο μοιάζει να είναι αυτό του SpriteKit ή της εφαρμογής Transporter που χρησιμοποιούν οι προγραμματιστές για να κάνουν upload τις εφαρμογές τους στο App Store Connect.

    Αυτό που γνωρίζουμε σίγουρα είναι πως η Apple θα παρουσιάσει τις νέες μεγάλες αναβαθμίσεις για τα iOS, iPadOS, tvOS, watchOS και macOS.

    Το γεγονός πως η Apple έχει όλα τα Memoji να φοράνε γυαλιά ίσως να δείχνει και τα φημολογούμενα Apple Glasses… Αν και η εταιρεία είναι πρακτικά απίθανο να τα κυκλοφορήσει μέσα στο 2021 μπορεί όμως να έχουμε κάποιο tease τους στο WWDC 2021.

    Ακολουθήστε το AppleWorldHellas στο Google News για να ενημερώνεστε άμεσα για όλα τα νέα άρθρα! Όσοι χρησιμοποιείτε υπηρεσία RSS (π.χ. Feedly), μπορείτε να προσθέσετε το AppleWorldHellas στη λίστα σας με αντιγραφή και επικόλληση της διεύθυνσης https://appleworldhellas.com/feed 

    Dimitrios Georgoulas
    Dimitrios Georgoulas
    Dimitris is the co-owner and chief in editor of AppleWorldHellas. With a PhD Degree in Wireless Sensor Networks and with more than 10 years experience in covering Apple and technology news he loves the challenges and new adventures.