17 C
Athens
Friday, April 19, 2024
More

    Η Apple επίσημα ανακοίνωσε το ψηφιακό WWDC 2021 τον Ιούνιο, iOS 15 και άλλα αναμένονται

    Η Apple και επίσημα ανακοίνωσε το WWDC 2021 με το tagline “Glow and Behold.” Φέτος το ετήσιο αυτό συνέδριο των προγραμματιστών θα λάβει χώρα από τις 7 Ιουνίου μέχρι και τις 11 Ιουνίου. Στο WWDC 2021 η Apple θα παρουσιάσει όπως αναμένεται κάθε χρόνο το μέλλον των λογισμικών της συμπεριλαμβανομένων των iOS 15, macOS 12, watchOS 8 κ.α

    Για 2η συνεχή χρονιά η Apple θα πραγματοποιήσει ένα ψηφιακό event εξαιτίας της πανδημίας. Η συμμετοχή σε αυτό θα είναι δωρεάν εντελώς για όλους τους προγραμματιστές.

    WWDC 2021 πληροφορίες

    Πέρυσι το ψηφιακό WWDC άφησε τις καλύτερες των εντυπώσεων ειδικά μιας και ήταν προσβάσιμο σε όλους τους προγραμματιστές και από την άνεση του σπιτιού τους. O Tim Cook είχε αναφέρει πως το WWDC 2020 είχε προσελκύσει 22 εκατομμύρια θεατές σε για όλα τα streams που έκανε διαθέσιμα η Apple. Η εταιρεία είχε ετοιμάσει 72 ώρες βίντεο περιεχομένου για τους προγραμματιστές και πραγματοποίησε 4,500 person-to-person εργαστήρια.

    Η Apple για το φετινό της συνέδριο αναφέρει:

    “Το Apple Worldwide Developers Conference έρχεται σε μια οθόνη κοντά σας από τις 7 Ιουνίου έως τις 11 Ιουνίου. Συνδεθείτε με την παγκόσμια κοινότητα των προγραμματιστών για ένα εντελώς online πρόγραμμα με ενδιαφέρουσες ανακοινώσεις, sessions, και εργαστήρια με μηδενικό κόστος. Θα έχετε την ευκαιρία να έχει πρώτοι μια ματιά στις νεότερες πλατφόρμες της Apple, εργαλεία και τεχνολογίες έτσι ώστε να δημιουργήσετε τις πιο καινοτόμες εφαρμογές και παιχνίδια.”

    Η Susan Prescott, Apple vice president of developer relations, ανέφερε επιπλέον:

    “Λατρεύουμε να φέρνουμε τους προγραμματιστές μας στον ίδιο χώρο κάθε χρόνο στο WWDC έτσι ώστε να μαθαίνουν τις νεότερες τεχνολογίες μας και να συνδέονται άμεσα με τους μηχανικούς της Apple. Δουλεύουμε έτσι ώστε να κάνουμε το WWDC 2021 το μεγαλύτερο συνέδριο στην ιστορία μας και είμαστε ενθουσιασμένοι που θα προσφέρουμε νέα εργαλεία για να υποστηρίξουμε στην δημιουργία εφαρμογών που θα αλλάξουν τον τρόπο που ζούμε, εργαζόμαστε και παίζουμε.”

    Τι περιμένουμε από το WWDC φέτος

    Ως είθισται αναμένουμε η Apple να εστιάσει σε πολύ μεγάλο βαθμό στα λογισμικά της και σε αυτό το WWDC. Έτσι θα έχουμε ανακοινώσεις για τα νέα iOS 15, iPadOS 15, watchOS 8, macOS 12 και tvOS 15. Η εταιρεία επίσης θα κυκλοφορήσει betas για τους προγραμματιστές για αυτά.

    Φέτος ίσως έχουμε και μια πιθανότητα για νέο hardware για τους προγραμματιστές. Επίσης φήμες θέλουν την Apple να δουλεύει πάνω σε ένα headset ψηφιακής και επαυξημένης πραγματικότητας και ίσως έχουμε ένα tease για αυτό μιας και η εταιρεία θα χρειαστεί τους προγραμματιστές για να δημιουργήσουν εφαρμογές και μάλλον και παιχνίδια για αυτό.

    Ακολουθήστε το AppleWorldHellas στο Google News για να ενημερώνεστε άμεσα για όλα τα νέα άρθρα! Όσοι χρησιμοποιείτε υπηρεσία RSS (π.χ. Feedly), μπορείτε να προσθέσετε το AppleWorldHellas στη λίστα σας με αντιγραφή και επικόλληση της διεύθυνσης https://appleworldhellas.com/feed 

    Dimitrios Georgoulas
    Dimitrios Georgoulas
    Dimitris is the co-owner and chief in editor of AppleWorldHellas. With a PhD Degree in Wireless Sensor Networks and with more than 10 years experience in covering Apple and technology news he loves the challenges and new adventures.