14.7 C
Athens
Friday, March 29, 2024
More

    Η Apple φέρεται να παρουσίασε τα headset μικτής πραγματικότητας σε στελέχη της στο Steve Jobs Theatre την περασμένη εβδομάδα

    Η Apple παρουσίασε τα headset μικτής πραγματικότητας σε 100 κορυφαία στελέχη της εταιρείας στο Steve Jobs Theatre την περασμένη εβδομάδα, σύμφωνα με τον Mark Gurman του Bloomberg.

    Στην τελευταία έκδοση του ενημερωτικού δελτίου του “Power On”, ο Gurman εξήγησε ότι η “σημαντική συγκέντρωση” είναι ένα “κλειδί ορόσημο” πριν από τη δημόσια ανακοίνωση του headset που έχει προγραμματιστεί για τον Ιούνιο. Η εκδήλωση είχε σκοπό να συγκεντρώσει τα κορυφαία μέλη του προσωπικού της Apple γύρω από την επόμενη μεγάλη πλατφόρμα της εταιρείας.

    Τα ανώτερα στελέχη της Apple προφανώς έριχναν μια ματιά στα headset κάθε χρόνο από το 2018, αλλά αυτές οι επιδείξεις ήταν διακριτικές εξετάσεις στην πρόοδο του έργου και όχι σε προθήκες της πλήρους συσκευής. Στο Steve Jobs Theatre έγινε λοιπόν η τελευταία προεπισκόπηση και σύμφωνα με πληροφορίες ήταν ένα πολύ πιο σημαντικό γεγονός, καθώς ήταν “συναρπαστικό”.

    Ενώ οι προσδοκίες για την κυκλοφορία της συσκευής αυξάνονται εντός της Apple, ο Gurman πρόσθεσε ότι η συσκευή είναι πιθανό να κυκλοφορήσει με πολλά πιθανά προβλήματα:

    Επιπλέον, η συσκευή θα ξεκινά από περίπου στα $3.000, θα στερείται μιας ξεκάθαρης εφαρμογής που θα είναι ορόσημο, θα απαιτεί μια εξωτερική μπαταρία που θα πρέπει να αντικαθίσταται κάθε δύο ώρες και θα χρησιμοποιεί ένα σχέδιο που ορισμένοι δοκιμαστές έχουν θεωρήσει άβολο. Είναι επίσης πιθανό να κυκλοφορήσει με περιορισμένο περιεχόμενο πολυμέσων.

    Ως αποτέλεσμα, τα στελέχη της Apple λέγεται ότι «κρατούν χαμηλούς τόνους και προσδοκίες» με την κατανόηση ότι «αυτό δεν πρόκειται να είναι ένα επιτυχημένο προϊόν αμέσως», ενδεχομένως ακολουθώντας μια παρόμοια τροχιά με το Apple Watch.

    Ακολουθήστε το AppleWorldHellas στο Google News για να ενημερώνεστε άμεσα για όλα τα νέα άρθρα! Όσοι χρησιμοποιείτε υπηρεσία RSS (π.χ. Feedly), μπορείτε να προσθέσετε το AppleWorldHellas στη λίστα σας με αντιγραφή και επικόλληση της διεύθυνσης https://appleworldhellas.com/feed. Ακολουθήστε επίσης το AppleWorldHellas.com σε FacebookTwitterInstagram, και YouTube

    Dimitrios Georgoulas
    Dimitrios Georgoulas
    Dimitris is the co-owner and chief in editor of AppleWorldHellas. With a PhD Degree in Wireless Sensor Networks and with more than 10 years experience in covering Apple and technology news he loves the challenges and new adventures.