14.8 C
Athens
Saturday, April 20, 2024
More

    Η Apple τονίζει την αντοχή και την ανθεκτικότητα στο υγρό στοιχείο για τα iPhone 13 σε νέες διαφημίσεις

    Η Apple μοιράστηκε σήμερα μια σειρά διαφημίσεων για το iPhone 13, επισημαίνοντας βασικά χαρακτηριστικά, όπως η αντίσταση στο νερό για την συσκευής και η ανθεκτική μπροστινή οθόνη Ceramic Shield.

    Στο πρώτο διαφημιστικό, με τίτλο “Shake”, ένας σκύλος βουτάει σε μια πισίνα μια ζεστή, ηλιόλουστη μέρα, μετά βγαίνει έξω, πηγαίνει στην ιδιοκτήτρια του και συνεχίζει να στεγνώνει, λούζοντάς την και το iPhone 13 της με νερό.

    Στη δεύτερη διαφήμιση, με τίτλο “Edge”, ένα iPhone 13 κάθεται σε ένα τραπέζι σε ένα διαμέρισμα και μια εισερχόμενη κλήση συνεχίζει να δονείται και έτσι το τηλέφωνο φεύγει από το τραπέζι και καταλήγει στο πάτωμα με έναν δυνατό γδούπο.

    Ακολουθήστε το AppleWorldHellas στο Google News για να ενημερώνεστε άμεσα για όλα τα νέα άρθρα! Όσοι χρησιμοποιείτε υπηρεσία RSS (π.χ. Feedly), μπορείτε να προσθέσετε το AppleWorldHellas στη λίστα σας με αντιγραφή και επικόλληση της διεύθυνσης https://appleworldhellas.com/feed. Ακολουθήστε επίσης το AppleWorldHellas.com σε FacebookTwitterInstagram, και YouTube

    Dimitrios Georgoulas
    Dimitrios Georgoulas
    Dimitris is the co-owner and chief in editor of AppleWorldHellas. With a PhD Degree in Wireless Sensor Networks and with more than 10 years experience in covering Apple and technology news he loves the challenges and new adventures.