17.1 C
Athens
Friday, March 29, 2024
More

    Η Apple τιμά τη ζωή της βασίλισσας Ελισάβετ Β’ με αφιέρωμα στην αρχική σελίδα

    Η Apple ενημέρωσε σήμερα την αρχική της σελίδα για να τιμήσει τη βασίλισσα Ελισάβετ II, η οποία πέθανε στο Κάστρο Balmoral. Ο ιστότοπος της εταιρείας παρουσιάζει μια φωτογραφία της βασίλισσας Ελισάβετ που τραβήχτηκε από την Ντόροθι Γουάιλντινγκ το 1952.

    Η βασίλισσα Ελισάβετ Β’ ήταν 96 ετών και η βασιλεία της διήρκεσε για περισσότερα από 70 χρόνια, σηματοδοτώντας τη μεγαλύτερη βασιλεία από οποιονδήποτε Βρετανό μονάρχη. Ο γιος της, Κάρολος, είναι ο διάδοχός της και τώρα είναι ο βασιλιάς Κάρολος Γ’. Σε δήλωσή του, ο Κάρολος Γ΄ είπε ότι ο θάνατος της βασίλισσας θα γίνει «βαθιά αισθητός σε όλη τη χώρα, τα Βασίλεια και την Κοινοπολιτεία, και από αμέτρητους ανθρώπους σε όλο τον κόσμο».

    Ακολουθήστε το AppleWorldHellas στο Google News για να ενημερώνεστε άμεσα για όλα τα νέα άρθρα! Όσοι χρησιμοποιείτε υπηρεσία RSS (π.χ. Feedly), μπορείτε να προσθέσετε το AppleWorldHellas στη λίστα σας με αντιγραφή και επικόλληση της διεύθυνσης https://appleworldhellas.com/feed. Ακολουθήστε επίσης το AppleWorldHellas.com σε FacebookTwitterInstagram, και YouTube

    Dimitrios Georgoulas
    Dimitrios Georgoulas
    Dimitris is the co-owner and chief in editor of AppleWorldHellas. With a PhD Degree in Wireless Sensor Networks and with more than 10 years experience in covering Apple and technology news he loves the challenges and new adventures.