19.3 C
Athens
Wednesday, May 8, 2024
More

    Η Apple σύντομα θα χάσει ένα από τα ιστορικά μέλη του συμβουλίου της

    Steve-Jobs-Wanted-To-Make-An-iCar-640x533

    Ο CEO Mickey Drexler της J.Crew στην θητεία του στο συμβούλιο της Apple κατάφερε με τον Steve Jobs και τον Ron Johnson να σχεδιάσουν τα πρώτα Apple Stores και έτσι να περάσει στην ιστορία της Apple ως ένας μεγάλος συμβουλάτορας του Steve με πολύ μεγάλη επιρροή πάνω του.

    Χθες μάθαμε πως πρόκειται μετά από μια πολυετή θητεία στο συμβούλιο της Apple να βγει στην σύνταξη και πιο συγκεκριμένα στις 10 Μαρτίου. Η Apple δεν έχει ανακοινώσει ακόμη ποιος ή ποια θα τον αντικαταστήσει.

    Ο Mickey υπηρέτησε την Apple από την θέση του στο συμβούλιο της από το 1999 και βοήθησε σημαντικά στην ανάπτυξη της εταιρείας σε αυτά τα 15 χρόνια. Επίσης ήταν το μυαλό πίσω από τεράστιες αλυσίδες όπως αυτές της Gap και της J. Crew.

    Μάλιστα ήταν εκείνος που ο Steve Jobs του είχε εκμυστηρευτεί πως ήθελε να φτιάξει ένα iCar λίγο πριν πεθάνει, μια είδηση που έκανε τον γύρω του διαδικτύου τότε και έκανε πολλούς να αναρωτιούνται ακόμη και σήμερα αν η Apple θα μπει ποτέ δυναμικά στον χώρο της αυτοκίνησης.

    Αυτή την στιγμή είναι το πιο παλαιό μέλος στο συμβούλιο της Apple και ένας από τους λίγους πλέον που έχουν απομείνει και που μπορούν να χαρακτηριστούν ως έμπιστοι του Steve Jobs.

    Σχολιασμός στο φόρουμ 

    Dimitris Georgoulas
    Dimitris Georgoulas
    O Δημήτρης είναι συνιδιοκτήτης και αρθρογράφος του AppleWorldHellas. Κάτοχος διδακτορικού στα ασύρματα δίκτυα και την τεχνητή νοημοσύνη εργάζεται ως Project Manager στην εταιρεία ασφαλείας InnoSec και ως Marketing/Sales Director στην εταιρεία Nomikos Group of Companies. Αγαπημένη του συσκευή το iPhone 11 Pro Max του ενώ δεν αποχωρίζεται ποτέ πλέον το Retina MacBook Pro του. Μεγάλες του αδυναμίες η ψηφιακή φωτογραφία, και το σινεμά.

    Related Articles

    Stay Connected

    19,333FansLike
    3,913FollowersFollow
    21,700SubscribersSubscribe
    - Advertisement -spot_img

    Latest Articles