21.4 C
Athens
Friday, April 26, 2024
More

    Η Apple συνεχίζει με την ταινία «Emancipation» του Will Smith – Δείτε το teaser

    Η απόφαση για το τι να κάνει με την τελευταία ταινία του Will Smith Emancipation δεν ήταν απλή για την Apple. Η περιβόητη τηλεοπτική εμφάνιση του ηθοποιού κατά την οποία χαστούκισε τον κωμικό Chris Rock στη σκηνή στα Όσκαρ τον Μάρτιο περιέπλεξε τα πράγματα.

    Η Apple Original Films σχεδιάζει να κυκλοφορήσει το Emancipation στους κινηματογράφους στις 2 Δεκεμβρίου. Οι συνδρομητές του Apple TV+ θα μπορούν να παρακολουθήσουν την ταινία σε streaming μια εβδομάδα αργότερα, στις 9 Δεκεμβρίου. Η Deadline ανέφερε αρχικά το πρόγραμμα κυκλοφορίας και η Apple επιβεβαίωσε τις ημερομηνίες ενώ κυκλοφόρησε ένα teaser για το ταινία.

    σύνοψη της ταινίας: 

    Αφού μαστιγώθηκε σχεδόν μέχρι θανάτου, ένας σκλάβος ονόματι Πίτερ δραπετεύει από μια φυτεία στη Λουιζιάνα, ξεγελώντας κάποιους ψυχρούς κυνηγούς, καθώς κατευθύνεται προς το Βορρά, όπου εντάσσεται στον στρατό της Ένωσης. Η ταινία βασίζεται στην αληθινή ιστορία του Γκόρντον. Οι φωτογραφίες της γυμνής του πλάτης, βαριά μαστιγωμένης από τα μαστίγια ενός επιστάτη, δημοσιεύτηκαν παγκοσμίως το 1863, δίνοντας στο κίνημα των απολυταρχών αποδείξεις για τη σκληρότητα της αμερικανικής δουλείας.

    Ακολουθήστε το AppleWorldHellas στο Google News για να ενημερώνεστε άμεσα για όλα τα νέα άρθρα! Όσοι χρησιμοποιείτε υπηρεσία RSS (π.χ. Feedly), μπορείτε να προσθέσετε το AppleWorldHellas στη λίστα σας με αντιγραφή και επικόλληση της διεύθυνσης https://appleworldhellas.com/feed. Ακολουθήστε επίσης το AppleWorldHellas.com σε FacebookTwitterInstagram, και YouTube

    Dimitrios Georgoulas
    Dimitrios Georgoulas
    Dimitris is the co-owner and chief in editor of AppleWorldHellas. With a PhD Degree in Wireless Sensor Networks and with more than 10 years experience in covering Apple and technology news he loves the challenges and new adventures.