20.9 C
Athens
Thursday, May 2, 2024
More

    Η Apple συνεργάζεται με την LG για την ανάπτυξη iPad και MacBooks με foldable οθόνες OLED και εξαιρετικά λεπτό γυαλί κάλυψης

    Η Apple συνεργάζεται με την LG για την ανάπτυξη ενός foldable OLED οθόνης με εξαιρετικά λεπτό γυαλί κάλυψης για μελλοντικά μοντέλα iPad και MacBook, σύμφωνα με μια έκθεση από το The Elec.

    Η έκθεση εξηγεί ότι η LG Display θα παρέχει fodable πάνελ OLED 17 ιντσών στην HP φέτος, τα οποία προορίζονται για ένα αναδιπλούμενο φορητό υπολογιστή με οθόνη 11 ιντσών όταν κλείνει. Η οθόνη LG διαθέτει αυξανόμενη εμπειρία σε foldbale οθόνες OLED, έχοντας προμηθεύσει foldable πάνελ οθόνης 13,3 ιντσών για το Lenovo ThinkPad X1 Fold.

    Αυτός το νέο πάνελ θα χρησιμοποιήσει σύμφωνα ένα εξαιρετικά λεπτό γυαλί κάλυψης αντί για πολυϊμίδιο, το οποίο χρησιμοποιούν σήμερα οι περισσότερες foldable οθόνες.

    Η αναφορά αυτή είναι η δεύτερη κατά σειρά που ακούμε από την παραγωγική αλυσίδα της Apple για foldable συσκευές που εξετάσει η εταιρεία μιας και πέρα από όσα υποστηρίζει σήμερα το The Elec και ο αξιόπιστος αναλυτής Ross Young είχε αναφέρει πρόσφατα πως η Apple εξετάζει foldable notebooks με οθόνες περί τις 20 ίντσες.

    Ακολουθήστε το AppleWorldHellas στο Google News για να ενημερώνεστε άμεσα για όλα τα νέα άρθρα! Όσοι χρησιμοποιείτε υπηρεσία RSS (π.χ. Feedly), μπορείτε να προσθέσετε το AppleWorldHellas στη λίστα σας με αντιγραφή και επικόλληση της διεύθυνσης https://appleworldhellas.com/feed. Ακολουθήστε επίσης το AppleWorldHellas.com σε FacebookTwitterInstagram, και YouTube

    Dimitrios Georgoulas
    Dimitrios Georgoulas
    Dimitris is the co-owner and chief in editor of AppleWorldHellas. With a PhD Degree in Wireless Sensor Networks and with more than 10 years experience in covering Apple and technology news he loves the challenges and new adventures.