Friday, September 20, 2024

Η Apple σταματά να υπογράφει το iOS 16.3.1 για να αποτρέψει την υποβάθμιση του λογισμικού

Μετά την κυκλοφορία του iOS 16.4.1 χθες, η Apple σταμάτησε να υπογράφει το iOS 16.3.1, εμποδίζοντας τους χρήστες iPhone από την υποβάθμιση σε αυτήν την έκδοση λογισμικού. Το iOS 16.4, το iOS 16.4.1 και το iOS 16.5 beta παραμένουν υπογεγραμμένα τη στιγμή αυτή που γράφονται αυτές οι γραμμές.

Η Apple σταματά να υπογράφει το iOS 16.3.1 για να αποτρέψει την υποβάθμιση του λογισμικού

Το iOS 16.3.1 κυκλοφόρησε στις 13 Φεβρουαρίου και ήταν μια μικρή ενημέρωση με διορθώσεις σφαλμάτων, βελτιώσεις ασφάλειας και πρόσθετες βελτιστοποιήσεις στο crash detection για μοντέλα iPhone 14. Η Apple σταματά συνήθως να υπογράφει παλαιότερες εκδόσεις iOS με την πάροδο του χρόνου, προκειμένου να αποτρέψει τους χρήστες από την υποβάθμιση σε μια παρωχημένη έκδοση λογισμικού.

Το iOS 16.4 πιθανότατα θα είναι ανυπόγραφο αργότερα αυτόν τον μήνα, επομένως οι χρήστες iPhone που επιθυμούν να κάνουν υποβάθμιση σε αυτήν την έκδοση έχουν περιορισμένο χρόνο για να το κάνουν.

Ακολουθήστε το AppleWorldHellas στο Google News για να ενημερώνεστε άμεσα για όλα τα νέα άρθρα! Όσοι χρησιμοποιείτε υπηρεσία RSS (π.χ. Feedly), μπορείτε να προσθέσετε το AppleWorldHellas στη λίστα σας με αντιγραφή και επικόλληση της διεύθυνσης https://appleworldhellas.com/feed. Ακολουθήστε επίσης το AppleWorldHellas.com σε FacebookTwitterInstagram, και YouTube

Dimitrios Georgoulas
Dimitrios Georgoulas
Dimitris is the co-owner and chief in editor of AppleWorldHellas. With a PhD Degree in Wireless Sensor Networks and with more than 10 years experience in covering Apple and technology news he loves the challenges and new adventures.