Monday, May 20, 2024

Το Microsoft Edge κυκλοφορεί τώρα με τη δημιουργία εικόνων που βασίζεται στο DALL∙E για όλους τους χρήστες

Τον περασμένο μήνα, η Microsoft ανακοίνωσε ότι θα ενσωματώσει στη μηχανή αναζήτησής της Bing το DALL∙E του OpenAI για να επιτρέπει στους χρήστες του προγράμματος περιήγησης ιστού Edge να δημιουργούν εικόνες χρησιμοποιώντας κείμενο. Ενώ, αρχικά, αυτή η δυνατότητα ήταν διαθέσιμη μόνο σε περιορισμένο αριθμό χρηστών, η Microsoft επιβεβαίωσε αυτήν την εβδομάδα ότι τώρα κυκλοφορεί η δυνατότητα αυτή για όλους.

Σύμφωνα με μια πρόσφατη ανάρτηση ιστολογίου από την εταιρεία, η λειτουργία Image Creator είναι πλέον διαθέσιμη για όλους τους χρήστες του Microsoft Edge στην επιφάνεια εργασίας. Αυτό περιλαμβάνει εκδόσεις Windows, macOS και Linux. Για όσους δεν είναι εξοικειωμένοι, το Image Creator χρησιμοποιεί μοντέλα DALL∙E (τεχνητή νοημοσύνη) για τη δημιουργία νέων εικόνων με βάση εντολές κειμένου.

Η Microsoft λέει ότι οι χρήστες μπορούν να χρησιμοποιήσουν την τεχνητή νοημοσύνη για να τους βοηθήσει να δημιουργήσουν μια «πολύ συγκεκριμένη απεικόνιση για μια ανάρτηση κοινωνικής δικτύωσης ή ακόμα και ένα PowerPoint». Για να χρησιμοποιήσετε τη νέα δυνατότητα, απλώς κάντε κλικ στο εικονίδιο Image Creator στην πλαϊνή γραμμή του Microsoft Edge και πληκτρολογήστε αυτό που θέλετε να δημιουργήσετε. Η παραγόμενη εικόνα μπορεί να ληφθεί και να χρησιμοποιηθεί οπουδήποτε.

Ακολουθήστε το AppleWorldHellas στο Google News για να ενημερώνεστε άμεσα για όλα τα νέα άρθρα! Όσοι χρησιμοποιείτε υπηρεσία RSS (π.χ. Feedly), μπορείτε να προσθέσετε το AppleWorldHellas στη λίστα σας με αντιγραφή και επικόλληση της διεύθυνσης https://appleworldhellas.com/feed. Ακολουθήστε επίσης το AppleWorldHellas.com σε FacebookTwitterInstagram, και YouTube

Dimitrios Georgoulas
Dimitrios Georgoulas
Dimitris is the co-owner and chief in editor of AppleWorldHellas. With a PhD Degree in Wireless Sensor Networks and with more than 10 years experience in covering Apple and technology news he loves the challenges and new adventures.