23.6 C
Athens
Friday, March 29, 2024
More

    Η Apple σταμάτησε την υπογραφή των iOS 13.1.2 και iOS 13.1.3, μπλοκάροντας τα downgrades

    H Apple σταμάτησε την υπογραφή των iOS 13.1.2 και iOS 13.1.3 σήμερα. Αυτή η ενέργεια έρχεται μετά την διάθεση της iOS 13.2 στο ευρύ κοινό που έφερε διορθώσεις σφαλμάτων, βελτιώσεις στις αποδόσεις και νέα χαρακτηριστικά.

    Η Apple γενικά σταματάει να υπογράφει παλαιότερες iOS εκδόσεις μέσα σε λίγες εβδομάδες από την κυκλοφορία μιας νέας έκδοσης στο ευρύ κοινό.

    Όταν η Apple σταματάει να υπογράφει κάποιο iOS build αυτό σημαίνει πως οι χρήστες δεν μπορούν πλέον να κάνουν κάποιο downgrade την συσκευή τους σε αυτό το build μέσω iTunes. Το downgrade τώρα είναι μια σύνηθες ενέργεια για αυτούς που έχουν κάποιο jailbreak ενώ μπορεί να είναι και χρηστικό για κάποιους χρήστες που αντιμετωπίζουν ιδιαίτερα επίμονα bugs μετά την αναβάθμιση της συσκευής τους σε μια νεότερη έκδοση του λογισμικού.

    Επιπλέον ένα exploit με την ονομασία “checkm8” είχε γίνει ιδιαίτερα δημοφιλές μιας και έδινε την δυνατότητα jailbreak παλαιοτέρων iPhone συσκευών μέσα σε αυτά και το iPhone X.

    Dimitrios Georgoulas
    Dimitrios Georgoulas
    Dimitris is the co-owner and chief in editor of AppleWorldHellas. With a PhD Degree in Wireless Sensor Networks and with more than 10 years experience in covering Apple and technology news he loves the challenges and new adventures.

    Related Articles

    Stay Connected

    19,333FansLike
    3,913FollowersFollow
    21,600SubscribersSubscribe
    - Advertisement -spot_img

    Latest Articles