21.1 C
Athens
Thursday, April 25, 2024
More

    Η Apple σκέφτηκε σοβαρά την εξαγορά της Plessey, μιας εταιρείας οθονών επαυξημένης πραγματικότητας

    Ακούμε εδώ και καιρό τις φήμες για ένα σετ γυαλιών επαυξημένης πραγματικότητα από την Apple αλλά φαίνεται πως η Facebook την πρόλαβε σε αυτό τον τομέα οριακά “πάνω στην στροφή”

    Σύμφωνα με αναφορά του The Information, η Facebook πρόσφατα εξαγόρασε την Βρετανική εταιρεία με την ονομασία Plessey που έχει την περιγραφή ως κατασκευαστή οθονών επαυξημένης πραγματικότητας.

    Το δημοσίευμα κάνει λόγο πως η Facebook συμφώνησε με την εταιρεία για την εξαγορά όλων των οθονών επαυξημένης πραγματικότητας που έχει. Επίσης φαίνεται πως και η Facebook σχεδιάζει το λανσάρισμα ενός δικού της σετ γυαλιών επαυξημένης πραγματικότητας που θα παρουσιάσει στο άμεσο μέλλον.

    Η Apple φέρεται λοιπόν να είχε κάνει και αυτή κίνηση για να εξαγοράσει την Plessey για τον ίδιο ακριβός λόγο που έκανε τελικά η Facebook. H Plessey είναι μια από τις λίγες εταιρείες παγκοσμίως που ειδικεύεται πάνω στις οθόνες επαυξημένης πραγματικότητας. Αν η Apple τελικά έχασε αυτή την εταιρεία από την Facebook δεν θα μας κάνει εντύπωση στο άμεσο διάστημα να ακούσουμε πως κινήθηκε για την εξαγορά κάποιας παρόμοιας εταιρείας.

    Dimitrios Georgoulas
    Dimitrios Georgoulas
    Dimitris is the co-owner and chief in editor of AppleWorldHellas. With a PhD Degree in Wireless Sensor Networks and with more than 10 years experience in covering Apple and technology news he loves the challenges and new adventures.

    Related Articles

    Stay Connected

    19,333FansLike
    3,913FollowersFollow
    21,600SubscribersSubscribe
    - Advertisement -spot_img

    Latest Articles