20.6 C
Athens
Thursday, May 2, 2024
More

    Η Apple ρίχνει $100 εκατομμύρια στην ταινία «Project Artemis» με πρωταγωνιστές την Σκάρλετ Γιόχανσον και τον Κρις Έβανς

    Λίγο μετά τη νίκη της στα Βραβεία Όσκαρ αυτό το Σαββατοκύριακο, η Apple πέτυχε συμφωνία για την ταινία «Project Artemis». Σύμφωνα με το Deadline, στην ταινία πρωταγωνιστούν η Scarlett Johansson και ο Chris Evans με τον Jason Bateman να είναι ο σκηνοθέτης.

    Η Apple συμφώνησε με την CAA για ένα επιβλητικό ποσό των $100 εκατομμυρίων. Αυτό έρχεται αφότου ο τεχνολογικός γίγαντας πλήρωσε πάνω από 200 εκατομμύρια δολάρια τόσο για το Argyle του Matthew Vaughn όσο και για μια αγωνιστική ταινία της Φόρμουλα 1 με πρωταγωνιστή τον Brad Pitt.

    Δεν υπάρχουν λεπτομέρειες για την πλοκή της ταινίας ακόμα, αλλά ξέρουμε ότι παίρνει επιρροή από το Σχέδιο Άρτεμις της NASA. Το Project Artemis είναι η προσπάθεια της NASA του 21ου αιώνα να ξαναβάλει έναν άνθρωπο στη Σελήνη. Πήρε το όνομά της από την Ελληνίδα θεά της Σελήνης, το πρόγραμμα εργάζεται για να στείλει έναν άνθρωπο στη Σελήνη αυτή τη δεκαετία.

    Το σενάριο είναι της Rose Gilroy και η Scarlett Johansson θα συμμετέχει και στην παραγωγή της ταινίας. Η σκηνοθεσία του Bateman θα γίνει μέσω της Aggregate Films.

    Ακολουθήστε το AppleWorldHellas στο Google News για να ενημερώνεστε άμεσα για όλα τα νέα άρθρα! Όσοι χρησιμοποιείτε υπηρεσία RSS (π.χ. Feedly), μπορείτε να προσθέσετε το AppleWorldHellas στη λίστα σας με αντιγραφή και επικόλληση της διεύθυνσης https://appleworldhellas.com/feed. Ακολουθήστε επίσης το AppleWorldHellas.com σε FacebookTwitterInstagram, και YouTube

    Dimitrios Georgoulas
    Dimitrios Georgoulas
    Dimitris is the co-owner and chief in editor of AppleWorldHellas. With a PhD Degree in Wireless Sensor Networks and with more than 10 years experience in covering Apple and technology news he loves the challenges and new adventures.