13 C
Athens
Saturday, April 20, 2024
More

    Η Apple προωθεί την (RED) έκδοση του Metropolitan Apple Watch, ενόψει της Παγκόσμιας Ημέρας κατά του AIDS

    Η Apple έχει μια ισχυρή συνεργασία με την (RED), τον οργανισμό που ευαισθητοποιεί και χρηματοδοτεί κονδήλια για την καταπολέμηση του AIDS. Ενόψει της Παγκόσμιας Ημέρας κατά του AIDS, που πραγματοποιείται την 1η Δεκεμβρίου, η εταιρεία προωθεί ήδη την καμπάνια (RED) με μια νέα έκδοση του Apple Watch «Metropolitan» σε μια (RED) έκδοση.

    Πέρυσι, η Apple γιόρτασε τα 15 χρόνια συνεργασίας με την (RED) λανσάροντας έξι προσαρμοσμένα Apple Watch faces με το κόκκινο χρώμα. Τώρα η εταιρεία προωθεί για άλλη μια φορά την καμπάνια (RED) με ένα άλλο Apple Watch face, αυτή τη φορά με μια ολοκόκκινη έκδοση του face «Metropolitan» – που παρουσιάστηκε με την ενημέρωση watchOS 9.

    Ενώ η εταιρεία δεν έχει ακόμη προσθέσει το νέο ρολόι στον ιστότοπό της, υπάρχει ήδη διαθέσιμο ένα κλιπ εφαρμογής που σας επιτρέπει να το κατεβάσετε στο Apple Watch σας χρησιμοποιώντας την κάμερα του iPhone. Αξίζει να σημειωθεί ότι το Metropolitan Watch Face είναι ήδη μέρος της ενημέρωσης του watchOS 9 και η Apple απλώς αφήνει τους χρήστες να προσθέσουν μια προ-προσαρμοσμένη κόκκινη έκδοση του.

    Εάν διαθέτετε Apple Watch με το watchOS 9, απλώς ανοίξτε την εφαρμογή Κάμερα στο iPhone σας και τοποθετήστε την στον παρακάτω κωδικό για να προσθέσετε το νέο Metropolitan (RED) face.

    Ακολουθήστε το AppleWorldHellas στο Google News για να ενημερώνεστε άμεσα για όλα τα νέα άρθρα! Όσοι χρησιμοποιείτε υπηρεσία RSS (π.χ. Feedly), μπορείτε να προσθέσετε το AppleWorldHellas στη λίστα σας με αντιγραφή και επικόλληση της διεύθυνσης https://appleworldhellas.com/feed. Ακολουθήστε επίσης το AppleWorldHellas.com σε FacebookTwitterInstagram, και YouTube

    Dimitrios Georgoulas
    Dimitrios Georgoulas
    Dimitris is the co-owner and chief in editor of AppleWorldHellas. With a PhD Degree in Wireless Sensor Networks and with more than 10 years experience in covering Apple and technology news he loves the challenges and new adventures.