19.2 C
Athens
Thursday, March 28, 2024
More

    Η Apple προετοιμάζει το iOS 16.1.1 καθώς επιμένει το ευρέως διαδεδομένο σφάλμα στο Wi-Fi

    Η Apple ετοιμάζει μια ενημέρωση iOS 16.1.1 για το iPhone για την αντιμετώπιση σφαλμάτων και ζητημάτων που αντιμετωπίζουν οι χρήστες μετά την πρώτη σημαντική ενημέρωση του λειτουργικού συστήματος iOS 16 πριν από δύο εβδομάδες, συμπεριλαμβανομένου ενός επίμονου σφάλματος Wi-Fi που ενοχλούσε τους πελάτες του iPhone.

    Το MacRumors την περασμένη εβδομάδα είδε ενδείξεις συσκευών που εκτελούν iOS 16.1.1 στα αναλυτικά στοιχεία του site, υποδεικνύοντας ότι η ενημέρωση βρίσκεται υπό δοκιμή εντός της Apple και ενδέχεται να κυκλοφορήσει στο εγγύς μέλλον. Αν και δεν είναι σαφές τι θα περιλαμβάνει η ενημέρωση, είναι πιθανό να διορθώσει ένα ευρέως διαδεδομένο και επίμονο σφάλμα Wi-Fi που έχει επηρεάσει τους χρήστες. Το σφάλμα προκαλεί τυχαία αποσύνδεση του iPhone ενός χρήστη από το Wi-Fi όταν παραμένει σε αναμονή, όπως κατά τη διάρκεια της νύχτας ή σε άλλες καταστάσεις.

    Παράλληλα με την επιδιόρθωση για το σφάλμα Wi-Fi, η Apple θα μπορούσε να αντιμετωπίσει μακροχρόνια παράπονα από χρήστες από την κυκλοφορία του iOS 16 τον Σεπτέμβριο, συμπεριλαμβανομένων αναφορών εξάντλησης της μπαταρίας, αργής αναζήτησης Spotlight και καθυστερημένων κινούμενων εικόνων σε μοντέλα iPhone 14 Pro κατά την απομάκρυνση από τις εφαρμογές. Για νέες δυνατότητες, το iOS 16.1.1 θα μπορούσε να περιλαμβάνει το Emergency SOS μέσω δορυφόρου για μοντέλα iPhone 14 και ‌iPhone 14 Pro.

    Αυτήν τη στιγμή, η Apple δοκιμάζει δημόσια το iOS 16.2 και το iPadOS 16.2 με προγραμματιστές και μέλη του δημόσιου προγράμματος beta. Το iOS 16.2 έχει προγραμματιστεί να κυκλοφορήσει στα μέσα Δεκεμβρίου.

    Ακολουθήστε το AppleWorldHellas στο Google News για να ενημερώνεστε άμεσα για όλα τα νέα άρθρα! Όσοι χρησιμοποιείτε υπηρεσία RSS (π.χ. Feedly), μπορείτε να προσθέσετε το AppleWorldHellas στη λίστα σας με αντιγραφή και επικόλληση της διεύθυνσης https://appleworldhellas.com/feed. Ακολουθήστε επίσης το AppleWorldHellas.com σε FacebookTwitterInstagram, και YouTube

    Dimitrios Georgoulas
    Dimitrios Georgoulas
    Dimitris is the co-owner and chief in editor of AppleWorldHellas. With a PhD Degree in Wireless Sensor Networks and with more than 10 years experience in covering Apple and technology news he loves the challenges and new adventures.