22.8 C
Athens
Thursday, March 28, 2024
More

    Μήνυση ισχυρίζεται ότι τα AirPods έσπασαν τα τύμπανα ενός χρήστη

    Η Apple μηνύεται για το επίπεδο έντασης του Amber Alerts στα AirPods της. Όπως αναφέρθηκε από το Law360 (μέσω MacRumors), κάποιος υπέβαλε μήνυση ισχυριζόμενος ότι ο δωδεκάχρονος γιος του υπέστη ρήξη στα τύμπανα όταν ακούστηκε ένας ήχος Amber Alert μέσω των AirPods του.

    Το παιδί, που ταυτοποιήθηκε ως B.G στην κατάθεση, παρακολουθούσε μια ταινία στο Netflix στο iPhone του το 2020 ενώ φορούσε AirPods Pro. Τα AirPods Pro φέρεται να είχαν ρυθμιστεί σε χαμηλή ένταση, αλλά ένα Amber Alert ακούστηκε χωρίς προειδοποίηση και ο υψηλός θόρυβος κατέστρεψε τα τύμπανα των αυτιών του B.G.

    Η μήνυση υποστηρίζει ότι το Amber Alert «έσκισε» το τύμπανο του αυτιού του B.G., κατέστρεψε τον κοχλία του και προκάλεσε τραύματα στην ακοή του. Έκτοτε υπέφερε από κρίσεις ζαλάδας, ίλιγγο, εμβοές και ναυτία, ενώ υπάρχει μόνιμη απώλεια ακοής στο δεξί του αυτί, με αποτέλεσμα να φοράει ακουστικό βαρηκοΐας.

    Η μήνυση ισχυρίζεται ότι η Apple εν γνώσει της πούλησε «ελαττωματικά» AirPods που δεν λάμβαναν υπόψη σωστά τον τρέχοντα επίπεδο ήχου των ακουστικών όταν λαμβάνονταν ειδοποιήσεις.

    Ακολουθήστε το AppleWorldHellas στο Google News για να ενημερώνεστε άμεσα για όλα τα νέα άρθρα! Όσοι χρησιμοποιείτε υπηρεσία RSS (π.χ. Feedly), μπορείτε να προσθέσετε το AppleWorldHellas στη λίστα σας με αντιγραφή και επικόλληση της διεύθυνσης https://appleworldhellas.com/feed. Ακολουθήστε επίσης το AppleWorldHellas.com σε FacebookTwitterInstagram, και YouTube

    Dimitrios Georgoulas
    Dimitrios Georgoulas
    Dimitris is the co-owner and chief in editor of AppleWorldHellas. With a PhD Degree in Wireless Sensor Networks and with more than 10 years experience in covering Apple and technology news he loves the challenges and new adventures.