14.7 C
Athens
Friday, March 29, 2024
More

    Η Apple παραγγέλνει πάνελ OLED για μοντέλα iPad του 2024 από τη Samsung και την LG Display

    Η Apple φέρεται να έχει παραγγείλει πάνελ OLED από την LG Display και τη Samsung για την επόμενη γενιά μοντέλων iPad Pro, τα οποία αναμένεται ευρέως να φτάσουν το επόμενο έτος.

    Η Business Korea αναφέρει ότι η Apple έκανε παραγγελίες για την ανάπτυξη πάνελ OLED 10,9 ιντσών και 12,9 ιντσών από τις δύο εταιρείες οθονών, ενώ η ανταγωνιστική κινεζική εταιρεία κατασκευής οθονών BOE έχασε στο να ενταχθεί μέσα σε αυτούς τους προμηθευτές.

    Η Apple φέρεται να έκανε παραγγελίες για την ανάπτυξη πάνελ 10,9 ιντσών και 12,9 ιντσών για το iPad με οθόνη Samsung και LG Display. Η BOE αποκλείστηκε. Οι κορεάτες κατασκευαστές οθονών σχεδιάζουν να παράγουν πάνελ OLED για το iPad στην τρέχουσα σειρά έκτης γενιάς (1500mm x 1850mm).

    Σύμφωνα με μια ξεχωριστή αναφορά από το Economic Daily News της Ταϊβάν, η Apple δεν έχει ακόμη οριστικοποιήσει τον όγκο παραγγελιών των οθονών OLED για το iPad Pro, αλλά μπορεί να μοιράσει την παραγγελία εξίσου μεταξύ των δύο κορεατικών εργοστασίων που αναφέρονται παραπάνω.

    Η Apple αναπτύσσει μοντέλα OLED iPad Pro 11,1 ιντσών και 13 ιντσών που θα κυκλοφορήσουν το πρώτο τρίμηνο του 2024, σύμφωνα με τον αναλυτή οθόνης Ross Young, ο οποίος έχει καλό ιστορικό για τις φήμες της Apple.

    Δεν είναι απολύτως σαφές γιατί οι διαστάσεις της οθόνης είναι διαφορετικές στις δύο τελευταίες κορεατικές αναφορές, οι οποίες φαίνεται να επικαλούνται τις ίδιες πηγές του κλάδου. Προηγούμενες αναφορές υποδεικνύουν ότι η Apple σχεδιάζει μεγαλύτερα μεγέθη οθόνης 11,1 ιντσών και 13 ιντσών για τα μοντέλα OLED ‌iPad Pro‌ με δυνητικά μειωμένα πλαίσια αντί για μια συνολική αλλαγή στο μέγεθος της συσκευής.

    Υπάρχει επίσης ένα ερωτηματικό σχετικά με το χρονοδιάγραμμα κυκλοφορίας των σχεδιαζόμενων νέων μοντέλων MacBook της Apple με οθόνες OLED. Και οι δύο σημερινές αναφορές υποδηλώνουν ότι νέα μοντέλα MacBook Pro OLED 14 ιντσών και 16 ιντσών θα φτάσουν το 2026. Ωστόσο, ο Mark Gurman του Bloomberg αναφέρει ότι ένα νέο MacBook Pro με οθόνη OLED θα μπορούσε να έρθει το 2025 και αυτή θα μπορούσε επίσης να είναι η πρώτη οθόνη αφής σε ένα Mac.

    Ακολουθήστε το AppleWorldHellas στο Google News για να ενημερώνεστε άμεσα για όλα τα νέα άρθρα! Όσοι χρησιμοποιείτε υπηρεσία RSS (π.χ. Feedly), μπορείτε να προσθέσετε το AppleWorldHellas στη λίστα σας με αντιγραφή και επικόλληση της διεύθυνσης https://appleworldhellas.com/feed. Ακολουθήστε επίσης το AppleWorldHellas.com σε FacebookTwitterInstagram, και YouTube

    Dimitrios Georgoulas
    Dimitrios Georgoulas
    Dimitris is the co-owner and chief in editor of AppleWorldHellas. With a PhD Degree in Wireless Sensor Networks and with more than 10 years experience in covering Apple and technology news he loves the challenges and new adventures.