20.1 C
Athens
Wednesday, April 24, 2024
More

    Η Apple ξεπέρασε τις 1.65 δις ενεργές συσκευές παγκοσμίως

    Όταν η Apple ανακοινώνει τα οικονομικά αποτελέσματα ο CEO της, Tim Cook, συνήθως προσφέρει και επιπλέον πληροφορίες στα media. Αυτή την φορά λοιπόν δεν είχαμε κάποια εξαίρεση και έτσι ο Cook επιβεβαίωσε ακόμη ένα νέο ορόσημο για την εταιρεία που έχει να κάνει με τις ενεργές συσκευές.

    Σύμφωνα λοιπόν με τον ίδιο η Apple έχει πλέον 1.65 δις ενεργές συσκευές παγκοσμίως. Αυτή την περίοδο πέρυσι η εταιρεία είχε 1.5 δις ενεργές συσκευές σύμφωνα με τα όσα ανέφερε στο Reuters.

    Την ίδια στιγμή και το iPhone από μόνο του έχει ένα νέο ρεκόρ με τον Cook να επιβεβαιώνει πως η smartphone γραμμή της εταιρείας έχει πλέον 1 δις ενεργές συσκευές παγκοσμίως σημειώνοντας αύξηση κατά 900 εκατομμύρια σε ετήσια βάση.

    Σε ότι αφορά τον όρο ενεργές συσκευές η Apple συμπεριλαμβάνει τα iPhone, Mac, Apple TV, Apple Watch, iPad και iPod Touch.

    Ακολουθήστε το AppleWorldHellas στο Google News για να ενημερώνεστε άμεσα για όλα τα νέα άρθρα! Όσοι χρησιμοποιείτε υπηρεσία RSS (π.χ. Feedly), μπορείτε να προσθέσετε το AppleWorldHellas στη λίστα σας με αντιγραφή και επικόλληση της διεύθυνσης https://appleworldhellas.com/feed 

    Dimitrios Georgoulas
    Dimitrios Georgoulas
    Dimitris is the co-owner and chief in editor of AppleWorldHellas. With a PhD Degree in Wireless Sensor Networks and with more than 10 years experience in covering Apple and technology news he loves the challenges and new adventures.