20.6 C
Athens
Thursday, May 2, 2024
More

    Η Apple ξεκίνησε δωρεάν πρόγραμμα επισκευής σε iPhone 11 οθόνες με πρόβλημα στην αφή

    Η Apple χθες ανακοίνωσε ένα νέο πρόγραμμα επισκευής για iPhone 11 μοντέλα. Σύμφωνα με την εταιρεία κάποιοι iPhone 11 χρήστες ίσως αντιμετωπίζουν θέματα με την οθόνη της συσκευής που δεν ανταποκρίνεται στην αφή τους.

    Η εταιρεία τονίζει πως από αυτό το θέμα το αντιμετωπίζει ένας μικρός αριθμός συσκευών που έχουν κατασκευαστεί μεταξύ του Νοεμβρίου 2019 και Μάϊου του 2020. Η εταιρεία αναφέρει πως το πρόβλημα έχει να κάνει με αποτυχία του module της οθόνης που χρειάζεται αντικατάσταση έτσι ώστε η συσκευή να λειτουργήσει χωρίς κανένα πρόβλημα εκ νέου.

    Το πρόγραμμα αφορά iPhone 11 μοντέλα και όχι iPhone 11 Pro ή iPhone 11 Pro Max συσκευές.

    Οι χρήστες μπορούν να μπούνε στο Apple Support website για να βρούνε αν η iPhone 11 συσκευή τους υπάγεται σε αυτό το πρόγραμμα μέσω του σειριακού αριθμού της. Αν το iPhone 11 σας είναι μέσα σε αυτές τις συσκευές τότε ο χρήστης μπορεί να το πάει σε ένα Apple Store ή σε ένα εξουσιοδοτημένο service της Apple.

    Το πρόγραμμα αυτό καλύπτει iPhone 11 μοντέλα για 2 χρόνια από την αρχική αγορά τους. Η Apple μπορεί να αρνηθεί τεχνική υποστήριξη σε αυτές τις συσκευές αν διαπιστωθεί πως έχουν κάποια άλλη ζημιά.

    Ακολουθήστε το AppleWorldHellas στο Google News για να ενημερώνεστε άμεσα για όλα τα νέα άρθρα! Όσοι χρησιμοποιείτε υπηρεσία RSS (π.χ. Feedly), μπορείτε να προσθέσετε το AppleWorldHellas στη λίστα σας με αντιγραφή και επικόλληση της διεύθυνσης https://appleworldhellas.com/feed 

    Dimitrios Georgoulas
    Dimitrios Georgoulas
    Dimitris is the co-owner and chief in editor of AppleWorldHellas. With a PhD Degree in Wireless Sensor Networks and with more than 10 years experience in covering Apple and technology news he loves the challenges and new adventures.