25.3 C
Athens
Wednesday, April 24, 2024
More

    Δείτε πως αλλάζει η Always On οθόνη στην iOS 16.2

    Με την τρίτη beta του iOS 16.2 που παρασχέθηκε στους προγραμματιστές αλλά και στα μέλη του public beta προγράμματος σήμερα, η Apple πρόσθεσε νέα λειτουργικότητα στη δυνατότητα πάντα ενεργής οθόνης που είναι διαθέσιμη για τα μοντέλα iPhone 14 Pro.

    Υπάρχουν πλέον δύο εναλλαγές για την απενεργοποίηση της ταπετσαρίας ή των ειδοποιήσεων όταν είναι ενεργή η ένδειξη πάντα ανοιχτής οθόνης. Μπορείτε να αποκτήσετε πρόσβαση στις επιλογές ανοίγοντας την εφαρμογή Ρυθμίσεις, επιλέγοντας Οθόνη & Φωτεινότητα και, στη συνέχεια, μεταβαίνοντας στην ενότητα Πάντα ενεργή εμφάνιση.

    Η απενεργοποίηση της ταπετσαρίας θα αφαιρέσει την ταπετσαρία σας όταν έχετε πάντα ενεργοποιημένη την οθόνη και η απενεργοποίηση των ειδοποιήσεων θα αποτρέψει την εμφάνιση των ειδοποιήσεων, αφήνοντας μόνο την ώρα και τα γραφικά στοιχεία εάν έχετε εγκατεστημένα γραφικά στοιχεία στην Οθόνη κλειδώματος.

    Δείτε την σημαντική για πολλούς αλλαγή αυτή στο παρακάτω βίντεο:

    Ακολουθήστε το AppleWorldHellas στο Google News για να ενημερώνεστε άμεσα για όλα τα νέα άρθρα! Όσοι χρησιμοποιείτε υπηρεσία RSS (π.χ. Feedly), μπορείτε να προσθέσετε το AppleWorldHellas στη λίστα σας με αντιγραφή και επικόλληση της διεύθυνσης https://appleworldhellas.com/feed. Ακολουθήστε επίσης το AppleWorldHellas.com σε FacebookTwitterInstagram, και YouTube

    Dimitrios Georgoulas
    Dimitrios Georgoulas
    Dimitris is the co-owner and chief in editor of AppleWorldHellas. With a PhD Degree in Wireless Sensor Networks and with more than 10 years experience in covering Apple and technology news he loves the challenges and new adventures.