14.8 C
Athens
Tuesday, March 19, 2024
More

    Η Apple κυκλοφόρησε 2η firmware beta για τα AirPods Pro με ενσωμάτωση του Conversation Boost

    H Apple φέτος ανακοίνωσε για πρώτη φορά πως οι AirPods χρήστες θα μπορούν να κάνουν εγκατάσταση μιας beta firmware έκδοσης για να δοκιμάσουν τα νέα χαρακτηριστικά πριν την επίσημη κυκλοφορία το Φθινόπωρο. Η 1η beta λοιπόν πίσω τον Ιούλιο πρόσθεσε το Spatial Audio για τις FaceTime κλήσεις και το Ambient Noise Reduction χαρακτηριστικό με την 2η beta πλέον να ενεργοποιεί και το Conversation Boost χαρακτηριστικό για τα AirPods Pro.

    Η νεότερη beta αυτή έκδοση έχει τον αριθμό 4A362b και αν και η Apple δεν κυκλοφορεί κάποιο συνοδευτικό κείμενο για αυτή την αναβάθμιση όσοι χρήστες την έκαναν εγκατάσταση αναφέρουν πως προσθέτει το Conversation Boost.

    Τι είναι όμως αυτό το νέο χαρακτηριστικό; Ουσιαστικά το Conversation Boost χρησιμοποιώντας τα μικρόφωνα των AirPods Pro ενισχύει την φωνή αυτού που σας μιλάει μπροστά σας. Η Apple είχε αναφέρει πως αυτό το χαρακτηριστικό δημιουργήθηκε πρωταρχικά για εκείνους τους χρήστες που έχουν κάποια μέτρια προβλήματα στην ακοή τους.

    Φυσικά αυτό το χαρακτηριστικό μπορούν να το χρησιμοποιήσουν όλοι και μπορεί να ενεργοποιηθεί ή να απενεργοποιηθεί από τις Ρυθμίσεις Προσβασιμότητας.

    Για να κάνει κάποιος εγκατάσταση μιας AirPods Pro beta θα πρέπει να έχει ένα Mac με εγκατεστημένη την Xcode 13 beta ένα iPhone στην νεότερη iOS 15 beta και φυσικά ένα σετ AirPods Pro.

    Ακολουθήστε το AppleWorldHellas στο Google News για να ενημερώνεστε άμεσα για όλα τα νέα άρθρα! Όσοι χρησιμοποιείτε υπηρεσία RSS (π.χ. Feedly), μπορείτε να προσθέσετε το AppleWorldHellas στη λίστα σας με αντιγραφή και επικόλληση της διεύθυνσης https://appleworldhellas.com/feed 

    Dimitrios Georgoulas
    Dimitrios Georgoulas
    Dimitris is the co-owner and chief in editor of AppleWorldHellas. With a PhD Degree in Wireless Sensor Networks and with more than 10 years experience in covering Apple and technology news he loves the challenges and new adventures.