14.8 C
Athens
Tuesday, March 19, 2024
More

    Μην περιμένετε ένα foldable iPhone για τα επόμενα 2 με 3 χρόνια

    Οι φήμες πως η Apple δουλεύει πάνω σε μια foldable iPhone συσκευή υπάρχουν εδώ και χρόνια, αλλά ο Mark Gurman του Bloomberg αναφέρει πως μάλλον θα χρειαστεί να περιμένουμε ακόμη και 3 χρόνια ακόμη πριν η Apple κάνει κάποια επίσημη παρουσίαση πάνω σε αυτό.

    Στο Power On newsletter, ο Gurman αναφέρει πως θα χρειαστούν 2 με 3 χρόνια πριν η Apple θεωρήσει πως είναι έτοιμη για να παρουσιάσει μια τέτοια συσκευή.

    Αυτή την στιγμή η Samsung έχει στην αγορά 2 ειδών foldable συσκευές. Η μια είναι σε μέγεθος ενός tablet που όταν διπλώνει φτάνει στο μέγεθος ενός smartphone. Η δεύτερη είναι πιο κοντά στα flip κινητά και έχει να κάνει με ένα μέγεθος ενός κανονικού smartphone που όταν διπλώνει γίνεται μικρότερο.

    H Apple εικάζεται πως προσανατολίζεται σε μια σχεδίαση κοντά στην πρώτη εκδοχή foldable smartphone της Samsung.

    Ως γνωστόν η Apple θα θέλει να μπει σε αυτή την κατηγορία smartphones όταν θα θεωρήσει πως είναι 100% έτοιμη και αποφεύγοντας μοιραία λάθη όπως αυτά της Samsung με την Fold γραμμή των συσκευών της. Την ίδια στιγμή βέβαια η Samsung θα έχει ακόμη 2 με 3 χρόνια στην αγορά αυτή φανταζόμαστε με ακόμη πιο ώριμη τεχνολογία και σχεδίαση.

    Ακολουθήστε το AppleWorldHellas στο Google News για να ενημερώνεστε άμεσα για όλα τα νέα άρθρα! Όσοι χρησιμοποιείτε υπηρεσία RSS (π.χ. Feedly), μπορείτε να προσθέσετε το AppleWorldHellas στη λίστα σας με αντιγραφή και επικόλληση της διεύθυνσης https://appleworldhellas.com/feed 

    Dimitrios Georgoulas
    Dimitrios Georgoulas
    Dimitris is the co-owner and chief in editor of AppleWorldHellas. With a PhD Degree in Wireless Sensor Networks and with more than 10 years experience in covering Apple and technology news he loves the challenges and new adventures.