17 C
Athens
Friday, April 19, 2024
More

    Η Apple συνεχίζει τον πόλεμο με τους leakers στέλνοντας και προειδοποιητικά γράμματα σε πολλούς από αυτούς

    Η Apple έχει βγει στην αντεπίθεση απέναντι σε κάποιους από τους πιο γνωστούς leakers στην Apple κοινότητα. Ο “Kang” που είναι ένας από τους πιο αξιόπιστους leakers ανέφερε στο Weibo πως αυτή την εβδομάδα έλαβε ένα γράμμα από μια νομική εταιρεία που εκπροσωπεί την Apple σχετικά με διαρροές που είχε κάνει πρόσφατα.

    Παράλληλα όπως σας έχουμε αναφέρει η Apple και εσωτερικά της κάνει αλλαγές στον τρόπο που δουλεύουν οι ομάδες τις έτσι ώστε να μειώσει και από εκεί τις διαρροές.

    Δεν είναι ξεκάθαρο ποιος άλλος leaker έχει λάβει γράμμα από τους δικηγόρους της Apple. Για παράδειγμα ο εξίσου αξιόπιστος leaker L0vetodream υποστηρίζει πως δεν έχει λάβει κάτι τέτοιο τουλάχιστον όχι ακόμη.

    Στο γράμμα λοιπόν οι δικηγόροι της Apple προειδοποιούν πως διαρροές για πληροφορίες που αφορούν προϊόντα που δεν έχουν επίσημα ανακοινωθεί από την εταιρεία επηρεάζουν αυτή με πολλαπλούς τρόπους δίνοντας στους ανταγωνιστές πρόσβαση σε μυστικές πληροφορίες και οδηγώντας τους καταναλωτές σε λάθος εντυπώσεις.

    Ο Kang έγραψε:

    “Πρόσφατα η Apple μέσω μιας νομικής εταιρείας μου απέστειλε μια σειρά από γράμματα αλλά και μηνύματα.”

    Ο Kang εν συνεχεία ανέφερε πως οι δικηγόροι της Apple σε αυτό το υλικό είχαν βάλει και screenshots από δημοσιεύσεις που είχε κάνει προειδοποιώντας τον φυσικά να σταματήσει αυτές τις ενέργειες.

    Να θυμίσουμε πως ο Kang είχε διαρρεύσει ολόκληρη την iPhone 12 σειρά πριν ανακοινωθεί επίσημα, έδωσε νωρίτερα από όλους πληροφορίες για το HomePod mini πριν κυκλοφορήσει και πολλά πολλά ακόμη.

    Ακολουθήστε το AppleWorldHellas στο Google News για να ενημερώνεστε άμεσα για όλα τα νέα άρθρα! Όσοι χρησιμοποιείτε υπηρεσία RSS (π.χ. Feedly), μπορείτε να προσθέσετε το AppleWorldHellas στη λίστα σας με αντιγραφή και επικόλληση της διεύθυνσης https://appleworldhellas.com/feed 

    Dimitrios Georgoulas
    Dimitrios Georgoulas
    Dimitris is the co-owner and chief in editor of AppleWorldHellas. With a PhD Degree in Wireless Sensor Networks and with more than 10 years experience in covering Apple and technology news he loves the challenges and new adventures.