11.3 C
Athens
Saturday, April 20, 2024
More

    Η Apple κυκλοφόρησε τις tvOS 14.5 και Homepod 14.5 beta 4

    Η Apple κυκλοφόρησε την beta 4 της tvOS 14.5 καθώς και την αντίστοιχη για την HomePod 14.5. Η tvOS beta μπορεί να γίνει λήψη τόσο από τους εγκεκριμένους προγραμματιστές όσο και από τους public beta χρήστες ενώ η beta 4 του HomePod είναι αποκλειστικά για προγραμματιστές και μέσω πρόσκλησης.

    Τόσο η HomePod όσο και η tvOS 14.5 έχουν τον ίδιο αριθμό build 18L5186a. Η tvOS 14.5 φέρνει υποστήριξη στα νεότερα Playstation 5 DualSense και Xbox Series X χειριστηρίων.

    Αυτή επίσης είναι η πρώτη beta αναβάθμιση για το HomePod μετά την ανακοίνωση της Apple ότι το αποσύρει από την αγορά την Παρασκευή τονίζοντας πως πλέον εστιάζει αποκλειστικά στο HomePod mini.

    Με βάση ότι ο build αριθμός τους στο τέλος έχει το γράμμα “a” αυτό σημαίνει πως σύντομα θα κυκλοφορήσει και η Release Candidate έκδοση τους με την τελική έκδοση να έρχεται λίγο μετά και στο ευρύ κοινό.

    Ακολουθήστε το AppleWorldHellas στο Google News για να ενημερώνεστε άμεσα για όλα τα νέα άρθρα! Όσοι χρησιμοποιείτε υπηρεσία RSS (π.χ. Feedly), μπορείτε να προσθέσετε το AppleWorldHellas στη λίστα σας με αντιγραφή και επικόλληση της διεύθυνσης https://appleworldhellas.com/feed 

    Dimitrios Georgoulas
    Dimitrios Georgoulas
    Dimitris is the co-owner and chief in editor of AppleWorldHellas. With a PhD Degree in Wireless Sensor Networks and with more than 10 years experience in covering Apple and technology news he loves the challenges and new adventures.