19.5 C
Athens
Friday, April 26, 2024
More

    Η Apple κυκλοφόρησε την watchOS 7.6 στο ευρύ κοινό

    Η Apple σήμερα κυκλοφόρησε την watchOS 7.6 στο ευρύ κοινό που αποτελεί και την 6η μεγάλη αναβάθμιση του λογισμικού που κυκλοφόρησε για πρώτη φορά τον Σεπτέμβριο του 2020. Η watchOS 7.6 έρχεται 2 μήνες μετά την κυκλοφορία της watchOS 7.5.

    Η εν λόγω έκδοση μπορεί να γίνει λήψη μέσω της Apple Watch εφαρμογής από το iPhone. Για την εγκατάσταση της είναι απαραίτητο το Apple Watch να έχει 50% μπαταρία το λιγότερο, να είναι τοποθετημένο στον φορτιστή του και σε εμβέλεια με το iPhone.

    Πέρα από την έλευση του ECG χαρακτηριστικού σε περισσότερες από 30 νέες περιοχές δεν υπάρχει κάποιο άλλο νέο χαρακτηριστικό μιας και η έκδοση αυτή εστιάσει περισσότερο σε διορθώσεις σφαλμάτων και βελτιώσεις στο παρασκήνιο.

    Η watchOS 7.6 λογικά θα είναι η τελευταία αναβάθμιση της watchOS 7 μιας και η Apple πλέον ρίχνει το βάρος της στην watchOS 8 που παρουσιάστηκε για πρώτη φορά στο WWDC21 και που θα γίνει διαθέσιμη κάποια στιγμή το Φθινόπωρο.

    Ακολουθήστε το AppleWorldHellas στο Google News για να ενημερώνεστε άμεσα για όλα τα νέα άρθρα! Όσοι χρησιμοποιείτε υπηρεσία RSS (π.χ. Feedly), μπορείτε να προσθέσετε το AppleWorldHellas στη λίστα σας με αντιγραφή και επικόλληση της διεύθυνσης https://appleworldhellas.com/feed 

    Dimitrios Georgoulas
    Dimitrios Georgoulas
    Dimitris is the co-owner and chief in editor of AppleWorldHellas. With a PhD Degree in Wireless Sensor Networks and with more than 10 years experience in covering Apple and technology news he loves the challenges and new adventures.