20.1 C
Athens
Thursday, April 25, 2024
More

    Η Apple κυκλοφόρησε την tvOS 14.7 για το Apple TV HD και Apple TV 4K

    H Apple σήμερα κυκλοφόρησε την tvOS 14.7 στο ευρύ κοινό που αποτελεί την 7η μεγάλη αναβάθμιση της tvOS 14 έκδοσης που έγινε διαθέσιμη για πρώτη φορά τον Σεπτέμβριο του 2020. Η tvOS 14.7 έρχεται 2 μήνες μετά το λανσάρισμα της tvOS 14.6.

    Η tvOS 14.7 είναι μια δωρεάν αναβάθμιση και μπορεί να γίνει λήψη μέσω OTA από τις ρυθμίσεις του Apple TV.

    Οι αναβαθμίσεις του tvOS είναι συνήθως μικρές σε κλίμακα και εστιάζουν σε βελτιώσεις στο παρασκήνιο και διορθώσεις σφαλμάτων. Έτσι λοιπόν δεν έχουμε κάποιο νέο χαρακτηριστικό σε αυτή την έκδοση με την Apple να μην κοινοποιεί συνοδευτικά κείμενα για αυτές τις αναβαθμίσεις.

    Η tvOS 14.7 λογικά θα είναι η τελευταία αναβάθμιση της tvOS 14 με την Apple να εστιάζει πλέον στην tvOS 15 που θα γίνει διαθέσιμη κάποια στιγμή φέτος το Φθινόπωρο στο ευρύ κοινό.

    Ακολουθήστε το AppleWorldHellas στο Google News για να ενημερώνεστε άμεσα για όλα τα νέα άρθρα! Όσοι χρησιμοποιείτε υπηρεσία RSS (π.χ. Feedly), μπορείτε να προσθέσετε το AppleWorldHellas στη λίστα σας με αντιγραφή και επικόλληση της διεύθυνσης https://appleworldhellas.com/feed 

    Dimitrios Georgoulas
    Dimitrios Georgoulas
    Dimitris is the co-owner and chief in editor of AppleWorldHellas. With a PhD Degree in Wireless Sensor Networks and with more than 10 years experience in covering Apple and technology news he loves the challenges and new adventures.