17.8 C
Athens
Saturday, April 20, 2024
More

    Η Apple κυκλοφόρησε την 6η (ελπίζουμε και τελευταία) beta του iOS 12.4 στους εγκεκριμένους προγραμματιστές

    Η πρώτη πιστωτική κάρτα της Apple, Apple Card, κυκλοφορεί και επίσημα φέτος το καλοκαίρι και η iOS 12.4 έκδοση του λογισμικού της εταιρεία λογικά θα την υποστηρίζει. Η εταιρεία δεν έδωσε συγκεκριμένες πληροφορίες για το ποια θα είναι η ημερομηνία της επίσημης κυκλοφορίας αυτής της κάρτας για τους Αμερικάνους καταναλωτές αρχικά.

    Η προηγούμενη beta έκδοση της iOS 12.4 έκανε την εμφάνιση της 2 εβδομάδες πριν και στις 24 Ιουνίου δείχνοντας πως η Apple Card ίσως κάνει το επίσημο ντεμπούτο της στο τέλος του Ιουλίου.

    Φυσικά και όπως ήδη γνωρίζετε η Apple τρέχει developer και public beta εκδόσεις για την επερχόμενη μεγάλη αναβάθμιση του iOS 13 που θα γίνει διαθέσιμη στο ευρύ κοινό το Φθινόπωρο.

    Το Bloomberg είχε αναφέρει τον προηγούμενο μήνα πως η Apple συνεχίζει τα εσωτερικά τεστ για την Apple Card επεκτείνοντας αυτούς που την χρησιμοποιούν για αυτό το σκοπό μιας και συμπεριέλαβε και εργαζομένους των Apple Store.

    H εταιρεία επίσης έδωσε σε κυκλοφορία και την beta 5 του watchOS 5.3 στους εγκεκριμένους πάντα προγραμματιστές που επίσης έχει λογικά να κάνει με την ενσωμάτωση της Apple Card στην Wallet εφαρμογή της Apple.

    Dimitrios Georgoulas
    Dimitrios Georgoulas
    Dimitris is the co-owner and chief in editor of AppleWorldHellas. With a PhD Degree in Wireless Sensor Networks and with more than 10 years experience in covering Apple and technology news he loves the challenges and new adventures.

    Related Articles

    Stay Connected

    19,333FansLike
    3,913FollowersFollow
    21,600SubscribersSubscribe
    - Advertisement -spot_img

    Latest Articles