15.3 C
Athens
Friday, April 26, 2024
More

    Η Apple κυκλοφόρησε ξανά τη νέα της ενημέρωση αρχιτεκτονικής σπιτιού

    Η Apple έκανε ξανά διαθέσιμη την επιλογή αναβάθμισης σε νέα αρχιτεκτονική Home με την κυκλοφορία των iOS 16.4, iPadOS 16.4 και macOS Ventura 13.3, αφού απέσυρε προσωρινά την ενημέρωση τον Δεκέμβριο.

    Μετά την ενημέρωση των συσκευών Apple στο πιο πρόσφατο λογισμικό, οι χρήστες μπορούν και πάλι να επιλέξουν να αναβαθμίσουν όλα τα σπίτια που έχουν ρυθμιστεί στην εφαρμογή Home στη νέα αρχιτεκτονική Home, η οποία σύμφωνα με την Apple προσφέρει ταχύτερη, πιο αξιόπιστη απόδοση, ειδικά για έξυπνα σπίτια με πολλά έξυπνα αξεσουάρ που έχουν εγκατασταθεί.

    Για να εκτελέσετε την αναβάθμιση, ανοίξτε την εφαρμογή Home στο iPhone, το iPad ή το Mac σας, πατήστε ή κάντε κλικ στο κουμπί (τρεις κυκλικές κουκκίδες) και, στη συνέχεια, επιλέξτε Ρυθμίσεις σπιτιού. Επιλέξτε Ενημέρωση λογισμικού, πατήστε ή κάντε κλικ στην επιλογή Μάθετε περισσότερα στην ενότητα “Διαθέσιμη αναβάθμιση οικίας” και, στη συνέχεια, ακολουθήστε τις οδηγίες. Οι χρήστες που έκαναν αναβάθμιση προηγουμένως δεν θα δουν αυτήν την επιλογή και δεν χρειάζεται να κάνουν τίποτα, καθώς η αρχική τους αρχιτεκτονική είναι ήδη ενημερωμένη.

    Πριν από την κυκλοφορία του iOS 16 πέρυσι, η Apple υποσχέθηκε μια νέα αρχιτεκτονική για την εφαρμογή Home και την πρόσφερε λίγο μετά την κυκλοφορία του iOS 16.2. Ωστόσο, η επιλογή αποσύρθηκε προσωρινά αφού οι χρήστες ανέφεραν ζητήματα όπως οι συσκευές HomeKit κολλούσαν σε κατάσταση “ενημέρωσης” ή “διαμόρφωσης”, οι συσκευές χάθηκαν εντελώς, οι προσκλήσεις για κοινή χρήση του σπιτιού με άλλους χρήστες δεν ήταν επιτυχημένες, η εγγραφή HomeKit Secure Video δεν λειτουργούσε και άλλα…

    Ακολουθήστε το AppleWorldHellas στο Google News για να ενημερώνεστε άμεσα για όλα τα νέα άρθρα! Όσοι χρησιμοποιείτε υπηρεσία RSS (π.χ. Feedly), μπορείτε να προσθέσετε το AppleWorldHellas στη λίστα σας με αντιγραφή και επικόλληση της διεύθυνσης https://appleworldhellas.com/feed. Ακολουθήστε επίσης το AppleWorldHellas.com σε FacebookTwitterInstagram, και YouTube

    Dimitrios Georgoulas
    Dimitrios Georgoulas
    Dimitris is the co-owner and chief in editor of AppleWorldHellas. With a PhD Degree in Wireless Sensor Networks and with more than 10 years experience in covering Apple and technology news he loves the challenges and new adventures.