13.6 C
Athens
Tuesday, March 19, 2024
More

    Η Apple εξηγεί γιατί κυκλοφόρησε μια εφαρμογή για iPhone αφιερωμένη στην κλασική μουσική

    Η Apple δημοσίευσε σήμερα ένα έγγραφο υποστήριξης που εξηγεί γιατί αποφάσισε να κυκλοφορήσει μια αυτόνομη εφαρμογή Apple Music Classical για κλασική μουσική.

    Εν ολίγοις, η Apple λέει ότι η εφαρμογή σχεδιάστηκε για να υποστηρίζει τα πολύπλοκα μεταδεδομένα της κλασικής μουσικής:

    Η κλασική μουσική είναι διαφορετική. Έχει μεγαλύτερους και πιο λεπτομερείς τίτλους, πολλούς καλλιτέχνες για κάθε έργο και εκατοντάδες ηχογραφήσεις γνωστών κομματιών. Η εφαρμογή Apple Music Classical έχει σχεδιαστεί για να υποστηρίζει τη σύνθετη δομή δεδομένων της κλασικής μουσικής.

    Η Apple προσφέρει μια μεγαλύτερη εξήγηση σε μια νέα σελίδα Apple Music Classic:

    Η κλασική μουσική συχνά περιλαμβάνει πολλούς μουσικούς που ηχογραφούν έργα που έχουν ηχογραφηθεί πολλές φορές στο παρελθόν και αναφέρονται με διαφορετικά ονόματα. Για παράδειγμα, από την επίσημη Σονάτα για πιάνο Νο. 14 του Μπετόβεν μέχρι το δημοφιλές όνομα της Σονάτας του Σεληνόφωτος ή σε πολλές γλώσσες, όπως η Σονάτα Mondschein στα γερμανικά. Τέτοιες πολυπλοκότητες σημαίνουν ότι οι λάτρεις της κλασικής μουσικής δεν εξυπηρετούνται καλά από τις πλατφόρμες ροής. Μέχρι τώρα. Μια ξεχωριστή εφαρμογή, που περιλαμβάνεται σε μια συνδρομή Apple Music, δίνει σε αυτούς τους λάτρεις της κλασικής μουσικής το περιεχόμενο εκδοτικού περιεχομένου και καταλόγου που τους έλειπε.

    Ακολουθήστε το AppleWorldHellas στο Google News για να ενημερώνεστε άμεσα για όλα τα νέα άρθρα! Όσοι χρησιμοποιείτε υπηρεσία RSS (π.χ. Feedly), μπορείτε να προσθέσετε το AppleWorldHellas στη λίστα σας με αντιγραφή και επικόλληση της διεύθυνσης https://appleworldhellas.com/feed. Ακολουθήστε επίσης το AppleWorldHellas.com σε FacebookTwitterInstagram, και YouTube

    Dimitrios Georgoulas
    Dimitrios Georgoulas
    Dimitris is the co-owner and chief in editor of AppleWorldHellas. With a PhD Degree in Wireless Sensor Networks and with more than 10 years experience in covering Apple and technology news he loves the challenges and new adventures.