20 C
Athens
Saturday, April 20, 2024
More

    Η Apple κυκλοφορεί το watchOS 8.7 με διορθώσεις σφαλμάτων και βελτιώσεις απόδοσης

    Η Apple κυκλοφόρησε σήμερα το watchOS 8.7, την έκτη σημαντική ενημέρωση του λειτουργικού συστήματος watchOS 8 που κυκλοφόρησε τον Σεπτέμβριο του 2021. Το watchOS 8.6 έρχεται περίπου δύο μήνες μετά την κυκλοφορία του watchOS 8.6, μια ενημέρωση που επέκτεινε τη λειτουργικότητα του ΗΚΓ στο Μεξικό.

    Μπορείτε να κατεβάσετε το watchOS 8.7 δωρεάν μέσω της αποκλειστικής εφαρμογής Apple Watch στο iPhone μεταβαίνοντας στο Γενικά > Ενημέρωση λογισμικού.

    Για να εγκαταστήσετε το νέο λογισμικό, το Apple Watch πρέπει να έχει τουλάχιστον 50 τοις εκατό μπαταρία, πρέπει να τοποθετηθεί σε φορτιστή και πρέπει να βρίσκεται εντός εμβέλειας του iPhone.

    Σύμφωνα με τις σημειώσεις έκδοσης της Apple, δεν υπάρχουν νέα σημαντικά χαρακτηριστικά στο watchOS 8.7. Αντίθετα, το λογισμικό εστιάζει σε «βελτιώσεις» στο παρασκήνιο, μαζί με διορθώσεις σφαλμάτων και σημαντικές ενημερώσεις ασφαλείας.

    Ακολουθήστε το AppleWorldHellas στο Google News για να ενημερώνεστε άμεσα για όλα τα νέα άρθρα! Όσοι χρησιμοποιείτε υπηρεσία RSS (π.χ. Feedly), μπορείτε να προσθέσετε το AppleWorldHellas στη λίστα σας με αντιγραφή και επικόλληση της διεύθυνσης https://appleworldhellas.com/feed. Ακολουθήστε επίσης το AppleWorldHellas.com σε FacebookTwitterInstagram, και YouTube

    Dimitrios Georgoulas
    Dimitrios Georgoulas
    Dimitris is the co-owner and chief in editor of AppleWorldHellas. With a PhD Degree in Wireless Sensor Networks and with more than 10 years experience in covering Apple and technology news he loves the challenges and new adventures.