23.4 C
Athens
Thursday, March 28, 2024
More

    Η Apple κυκλοφορεί το macOS Monterey 12.5 με ενημερώσεις των εφαρμογών Safari και TV

    Η Apple κυκλοφόρησε σήμερα το macOS Monterey 12.5, την πέμπτη σημαντική ενημέρωση του λειτουργικού συστήματος macOS Monterey που κυκλοφόρησε τον Οκτώβριο του 2021. Το macOS Monterey‌ 12.5 έρχεται περίπου μετά δύο μήνες από την κυκλοφορία του macOS Monterey 12.4.

    Η ενημέρωση του macOS Monterey 12.5 μπορεί να ληφθεί σε όλους τους κατάλληλους Mac χρησιμοποιώντας την ενότητα “Ενημέρωση λογισμικού” στις Προτιμήσεις συστήματος.

    Σύμφωνα με τις σημειώσεις έκδοσης της Apple, το macOS Monterey‌ 12.5 προσθέτει μια διόρθωση σφαλμάτων για ένα πρόβλημα καρτέλας Safari και προσθέτει την επιλογή επανεκκίνησης, παύσης, επαναφοράς ή γρήγορης προώθησης ενός ζωντανού αθλητικού παιχνιδιού που βρίσκεται σε εξέλιξη. Οι σημειώσεις έκδοσης της Apple για την ενημέρωση είναι παρακάτω.

    macOS Monterey 12.5 includes enhancements, bug fixes and security updates.

    – TV app adds the option to restart a live sports game already in-progress and pause, rewind, or fast-forward
    – Fixes an issue in Safari where a tab may revert back to a previous page

    Some features may not be available for all regions, or on all Apple devices.

    For detailed information about the security content of this update, please visit: https://support.apple.com/kb/HT201222

    Ακολουθήστε το AppleWorldHellas στο Google News για να ενημερώνεστε άμεσα για όλα τα νέα άρθρα! Όσοι χρησιμοποιείτε υπηρεσία RSS (π.χ. Feedly), μπορείτε να προσθέσετε το AppleWorldHellas στη λίστα σας με αντιγραφή και επικόλληση της διεύθυνσης https://appleworldhellas.com/feed. Ακολουθήστε επίσης το AppleWorldHellas.com σε FacebookTwitterInstagram, και YouTube

    Dimitrios Georgoulas
    Dimitrios Georgoulas
    Dimitris is the co-owner and chief in editor of AppleWorldHellas. With a PhD Degree in Wireless Sensor Networks and with more than 10 years experience in covering Apple and technology news he loves the challenges and new adventures.