Saturday, September 7, 2024

Η Apple κυκλοφορεί το tvOS 16.1.1 για το νέο Apple TV 4K με επιδιόρθωση ζητήματος εγκατάστασης εφαρμογής

Η Apple κυκλοφόρησε σήμερα μια ενημέρωση tvOS 16.1.1, η οποία είναι διαθέσιμη για την τρίτη γενιά Apple TV 4K. Η Apple λέει ότι η ενημέρωση διορθώνει ένα πρόβλημα που θα μπορούσε να προκαλέσει την αδυναμία εγκατάστασης εφαρμογών στο Apple TV.

Η Apple κυκλοφορεί το tvOS 16.1.1 για το νέο Apple TV 4K με επιδιόρθωση ζητήματος εγκατάστασης εφαρμογής

Η τρίτη γενιά Apple TV‌ 4K κυκλοφόρησε στις αρχές Νοεμβρίου και αυτή η ενημέρωση είναι διαθέσιμη μόνο για τα νέα μοντέλα. Είναι πιθανό αυτή η επιδιόρθωση σφάλματος να αντιμετωπίσει το πρόβλημα που θα μπορούσε να προκαλέσει στους κατόχους 4K 128 GB Apple TV 4K να δουν μια προειδοποίηση ότι είχαν εξαντληθεί ο αποθηκευτικός χώρος όταν χρησιμοποιούσαν μόλις 64 GB.

Η ενημέρωση tvOS 16.1.1 μπορεί να ληφθεί μέσω της εφαρμογής Ρυθμίσεις στην Apple TV μεταβαίνοντας στο Σύστημα -> Ενημέρωση λογισμικού. Οι κάτοχοι Apple TV που έχουν ενεργοποιημένες τις αυτόματες ενημερώσεις λογισμικού θα αναβαθμιστούν αυτόματα στο tvOS 16.1.1.

Ακολουθήστε το AppleWorldHellas στο Google News για να ενημερώνεστε άμεσα για όλα τα νέα άρθρα! Όσοι χρησιμοποιείτε υπηρεσία RSS (π.χ. Feedly), μπορείτε να προσθέσετε το AppleWorldHellas στη λίστα σας με αντιγραφή και επικόλληση της διεύθυνσης https://appleworldhellas.com/feed. Ακολουθήστε επίσης το AppleWorldHellas.com σε FacebookTwitterInstagram, και YouTube

Dimitrios Georgoulas
Dimitrios Georgoulas
Dimitris is the co-owner and chief in editor of AppleWorldHellas. With a PhD Degree in Wireless Sensor Networks and with more than 10 years experience in covering Apple and technology news he loves the challenges and new adventures.