20.1 C
Athens
Thursday, April 25, 2024
More

    Η Apple κυκλοφορεί νέα αναβάθμιση για τα AirTag | Πώς να δείτε αν έχει αναβαθμιστεί το δικό σας

    Η Apple ανακοίνωσε χθες πως θα δώσει μια νέα αναβάθμιση για το firmware των AirTag με μια σημαντική βελτίωση ασφαλείας.

    Δυστυχώς η Apple δεν κάνει εφικτή την αναβάθμιση αυτών από τον ίδιο τον χρήστη. Αντί αυτού η εταιρεία αναφέρει πως οι αναβαθμίσεις θα γίνονται εγκατάσταση στα AirTag όταν αυτά βρίσκονται σε ακτίνα εμβέλειας του iPhone σας με παρόμοιο τρόπο που έχουμε αναβαθμίσεις και στα AirPods.

    Η νέα έκδοση των AirTag έχει build αριθμό 1A276d και firmware έκδοση 1.0.276.

    Η διαδικασία τώρα για να δείτε την firmware έκδοση των AirTag είναι κάπως κρυμμένη. Στο iPhone σας ανοίξτε την Find My εφαρμογή και επιλέξτε το Items tab από το κάτω μέρος. Μετά επιλέξτε το AirTags από την λίστα και κάντε tap στο όνομα που του έχετε δώσει. Αυτή η ενέργεια θα αποκαλύψει τον σειριακό του αριθμό καθώς και την firmware έκδοση του.

    Όπως σας αναφέραμε χθες η Apple με αυτή την αναβάθμιση αλλάζει την χρονική διάρκεια που χρειάζεται ένα AirTag για να κάνει αναπαραγωγή ήχου όταν απομακρυνθεί από τον κάτοχο του. Το νέο χρονικό διάστημα θα είναι τυχαίο σε ένα εύρος από 8 μέχρι 24 ώρες. Η αρχική ρύθμιση της Apple ήταν ο ήχος αυτός να γίνεται αναπαραγωγή μετά από 3 μέρες το πολύ.

    Η Apple επίσης επιβεβαίωσε πως δουλεύει με μια Android εφαρμογή που θα εντοπίζει τα AirTags και άλλες Find My συμβατές συσκευές – αξεσουάρ.

    Ακολουθήστε το AppleWorldHellas στο Google News για να ενημερώνεστε άμεσα για όλα τα νέα άρθρα! Όσοι χρησιμοποιείτε υπηρεσία RSS (π.χ. Feedly), μπορείτε να προσθέσετε το AppleWorldHellas στη λίστα σας με αντιγραφή και επικόλληση της διεύθυνσης https://appleworldhellas.com/feed 

    Dimitrios Georgoulas
    Dimitrios Georgoulas
    Dimitris is the co-owner and chief in editor of AppleWorldHellas. With a PhD Degree in Wireless Sensor Networks and with more than 10 years experience in covering Apple and technology news he loves the challenges and new adventures.