23.4 C
Athens
Thursday, March 28, 2024
More

    Ο Jony Ive πήρε μαζί του τουλάχιστον 4 σημαντικά στελέχη της σχεδιαστικής ομάδας της Apple

    Ο Jony Ive αποχώρησε επίσημα από την Apple το 2019 για να ιδρύσει την δική του ανεξάρτητη εταιρεία με την ονομασία LoveFrom. Ένα νέο δημοσίευμα από το The Information τονίζει πως τουλάχιστον τέσσερα σημαντικά στελέχη της σχεδιαστικής ομάδας της Apple τον ακολούθησαν στην νέα του εταιρεία.

    Με πηγή κοντά σε αυτή την κατάσταση έχουμε την αναφορά πως οι Wan Is, Chris Wilson, Patch Kessler, και Jeff Tiller δουλεύουν πλέον στην νέα εταιρεία του Ive και έχουν αποχωρήσει και αυτά από την Apple.

    O Wan Si για παράδειγμα ήταν επί 16 συναπτά έτη στην Apple και στην σχεδιαστική της ομάδας έχοντας συμμετοχή στην σχεδίαση διεπαφών τόσο για το Apple Watch όσο και για τις εφαρμογές της Apple. O Wilson ήταν στην Apple από το 2007 και δούλευε μαζί με τον Wan έχοντας συμμετοχή στην σχεδίαση των εικονιδίων της εταιρείας και όχι μόνο.

    Ο Tiller βρισκόταν στην Apple από το 2017 και είχε περισσότερο οργανωτικό ρόλο στην σχεδιαστική ομάδα της Apple ενώ ο Kessler δούλευε στην ομάδα σχεδιασμού προϊόντων της εταιρείας από το 2007 μέχρι και το 2017.

    Όταν ο Ive αποχώρησε από την Apple το 2019 είχε ανακοινώσει πως η Apple θα ήταν ένας πελάτης της νέας του εταιρείας LoveFrom. Μέχρι και σήμερα γνωρίζουμε ελάχιστα για αυτή την συνεργασία με την Apple να δίνει τα κλειδιά του σχεδιαστικού της τμήματος στους Evans Hankey και Alan Dye.

    Ακολουθήστε το AppleWorldHellas στο Google News για να ενημερώνεστε άμεσα για όλα τα νέα άρθρα! Όσοι χρησιμοποιείτε υπηρεσία RSS (π.χ. Feedly), μπορείτε να προσθέσετε το AppleWorldHellas στη λίστα σας με αντιγραφή και επικόλληση της διεύθυνσης https://appleworldhellas.com/feed 

    Dimitrios Georgoulas
    Dimitrios Georgoulas
    Dimitris is the co-owner and chief in editor of AppleWorldHellas. With a PhD Degree in Wireless Sensor Networks and with more than 10 years experience in covering Apple and technology news he loves the challenges and new adventures.