15.3 C
Athens
Friday, April 26, 2024
More

    Η Apple κερδίζει Bafta για το καλύτερο βρετανικό animation μικρού μήκους

    Η χριστουγεννιάτικη επιτυχία του Apple TV+ και του BBC «The Boy, the Mole, the Fox and the Horse» κέρδισε το βραβείο καλύτερου animation στα Baftas, το αντίστοιχο βρετανικό Όσκαρ.

    Το βιβλίο του Charlie Mackesy μετατράπηκε σε μια όμορφη ταινία κινουμένων σχεδίων που έκανε το ντεμπούτο του στο BBC1 στο Ηνωμένο Βασίλειο και στο Apple TV+ στον υπόλοιπο κόσμο, για τα Χριστούγεννα του 2023. Το all-star καστ της περιλάμβανε τους Tom Hollander, Idris Elba και Gabriel Bryne, καθώς και τον νεοφερμένο Jude Coward Nicoll.

    Το animation, βασισμένο σε εικονογραφήσεις του ίδιου του Mackesy, έγινε επίσης από μια ομάδα παραγωγής all-star. Αυτό περιλάμβανε την παραγωγό Hannah Minghella, την Isobel Waller-Bridge που είχε και το σκορ για την ταινία και τον εκτελεστικό παραγωγό Jony Ive.

    Ακολουθήστε το AppleWorldHellas στο Google News για να ενημερώνεστε άμεσα για όλα τα νέα άρθρα! Όσοι χρησιμοποιείτε υπηρεσία RSS (π.χ. Feedly), μπορείτε να προσθέσετε το AppleWorldHellas στη λίστα σας με αντιγραφή και επικόλληση της διεύθυνσης https://appleworldhellas.com/feed. Ακολουθήστε επίσης το AppleWorldHellas.com σε FacebookTwitterInstagram, και YouTube

    Dimitrios Georgoulas
    Dimitrios Georgoulas
    Dimitris is the co-owner and chief in editor of AppleWorldHellas. With a PhD Degree in Wireless Sensor Networks and with more than 10 years experience in covering Apple and technology news he loves the challenges and new adventures.