18.7 C
Athens
Thursday, April 18, 2024
More

    Δείτε πώς το watchOS 9 θα μπορούσε να κάνει tease ένα μελλοντικό μοντέλο extreme sports Apple Watch

    Η προεπισκόπηση του watchOS 9 έγινε την περασμένη εβδομάδα κατά τη διάρκεια της κεντρικής ομιλίας του WWDC 2022. Αν και αυτό θα είναι το λειτουργικό σύστημα για το μελλοντικό Apple Watch Series 8, φήμες πιστεύουν επίσης ότι η Apple ετοιμάζει ένα Apple Watch SE δεύτερης γενιάς και ένα νέο μοντέλο Apple Watch για extreme sports. Με βάση ότι είδαμε λοιπόν μέχρι στιγμής η Apple θα μπορούσε να κάνει ένα τέτοιο tease.

    Ο Colin Jenkins του Connect the Watts έγραψε για τις καλύτερες δυνατότητες φυσικής κατάστασης που έρχονται στο Apple Watch με το watchOS 9 και είναι ένα εξαιρετικό σημείο εκκίνησης για ένα Apple Watch για extreme sports.

    Αν δεν θυμάστε, το Bloomberg αναφέρει από το 2021 ότι εξετάζεται ένα μοντέλο Apple Watch με αυτά τα χαρακτηριστικά. Ο Mark Gurman είπε ότι η Apple περιγράφει αυτό το μοντέλο ως έκδοση “explorer” ή “adventurer”.

    Επιπλέον, η Patently Apple ανακάλυψε μια αίτηση διπλώματος ευρεσιτεχνίας από την Apple που προσφέρει στεγανοποίηση σε αθλητικό επίπεδο. Περιγράφει έναν πιο αποτελεσματικό τρόπο ανίχνευσης εισροής νερού και λήψης μέτρων για την προστασία του ρολογιού. Όπως υποδηλώνει η δημοσίευση, αυτό θα μπορούσε ενδεχομένως να σημαίνει ότι η Apple στοχεύει σε μια αδιαβροχοποίηση με εστίαση στον αθλητισμό, μετρημένη σε ατμόσφαιρες ή ΑΤΜ με:

    • 5 ATM: Καταδύσεις στην πισίνα
    • 10 ATM: Σέρφινγκ, κολύμβηση με αναπνευστήρα, ράφτινγκ και άλλες δραστηριότητες που βασίζονται στην επιφάνεια
    • 20 ATM: Αθλητικές καταδύσεις

    Με τις νέες προβολές προπόνησης, χρειάζεται απλώς να γυρίσει κάποιος το Digital Crown στην watchOS 9 για νέες προβολές μετρήσεων όπως:

    • Δαχτυλίδια δραστηριότητας
    • Ζώνες καρδιακών παλμών
    • Ισχύ
    • Ανύψωση

    Επιπλέον, το watchOS 9 μου επιτρέπει να προσαρμόσει κάποιος την προπόνησή μου προσαρμόζοντας τα διαστήματα άσκησης και αποκατάστασης ανάλογα με το στυλ προπόνησης. Μπορώ κάποιος να λάβει ειδοποιήσεις για ρυθμό, καρδιακό ρυθμό, ρυθμό και ισχύ. Με άμεση ανατροφοδότηση, κάνοντας τον χρήστη να ξέρει τον ρυθμό για να πετύχει έναν στόχο. Χάρη στον δυναμικό βηματισμό, ο χρήστης μπορεί να γνωρίζει άμεσα αν χρειάζεται να πιέσει τον εαυτό του λίγο περισσότερο κατά την διάρκεια μιας προπόνησης.

    Η Apple προσθέτει επίσης μια λειτουργία πολλαπλών αθλημάτων με αυτόματη μετάβαση μεταξύ ασκήσεων κολύμβησης, ποδηλασίας και τρεξίματος.

    Αν και λίγα είναι γνωστά για αυτό το επερχόμενο extreme sports μοντέλο Apple Watch εκτός από το στιβαρό φινίρισμα, φαίνεται σαν η Apple να προετοιμάζει το watchOS 9 για να βελτιώσει τον τρόπο με τον οποίο οι άνθρωποι ασκούνται καθημερινά, ενώ παράλληλα προσφέρει ακόμη περισσότερες δυνατότητες για όσους θέλουν/χρειάζονται να πιέσουν ακόμα περισσότερο.

    Ακολουθήστε το AppleWorldHellas στο Google News για να ενημερώνεστε άμεσα για όλα τα νέα άρθρα! Όσοι χρησιμοποιείτε υπηρεσία RSS (π.χ. Feedly), μπορείτε να προσθέσετε το AppleWorldHellas στη λίστα σας με αντιγραφή και επικόλληση της διεύθυνσης https://appleworldhellas.com/feed. Ακολουθήστε επίσης το AppleWorldHellas.com σε FacebookTwitterInstagram, και YouTube

    Dimitrios Georgoulas
    Dimitrios Georgoulas
    Dimitris is the co-owner and chief in editor of AppleWorldHellas. With a PhD Degree in Wireless Sensor Networks and with more than 10 years experience in covering Apple and technology news he loves the challenges and new adventures.