14.7 C
Athens
Friday, March 29, 2024
More

    Το iPhone 15 Dynamic Island θα διαθέτει νέο ενσωματωμένο αισθητήρα εγγύτητας

    Φέτος, όλα τα μοντέλα iPhone 15 θα περιλαμβάνουν το Dynamic Island της Apple, αλλά θα υπάρξει επίσης μια hardware αλλαγή στη δυνατότητα που δεν περιλαμβανόταν στα μοντέλα iPhone 14 Pro.

    Σύμφωνα με ένα νέο tweet του αναλυτή του κλάδου της Apple, Ming-Chi Kuo, ο αισθητήρας εγγύτητας – proximity στη σειρά iPhone 15 θα ενσωματωθεί στην περιοχή του Dynamic Island, αντί να βρίσκεται κάτω από αυτό.

    Στο iPhone 14 Pro, ο αισθητήρας εγγύτητας βρίσκεται κάτω από την οθόνη (έξω από το Dynamic Island). Αντίθετα, στη σειρά iPhone 15, ο αισθητήρας εγγύτητας βρίσκεται στο Dynamic Island, χωρίς σχεδόν καμία αλλαγή στην περιοχή Dynamic Island.

    Ο αισθητήρας εγγύτητας ανιχνεύει πότε ο χρήστης κρατά το τηλέφωνο στο αυτί του και κλείνει την οθόνη. Όπως λέει ο Kuo, το tweak είναι απίθανο να οδηγήσει σε οποιαδήποτε διαφορά στην εμφάνιση ή τη λειτουργικότητα του Dynamic Island, αλλά θα σηματοδοτήσει μια αλλαγή στα εξαρτήματα, πιθανώς υποκινούμενη για τη μείωση του κόστους.

    Ακολουθήστε το AppleWorldHellas στο Google News για να ενημερώνεστε άμεσα για όλα τα νέα άρθρα! Όσοι χρησιμοποιείτε υπηρεσία RSS (π.χ. Feedly), μπορείτε να προσθέσετε το AppleWorldHellas στη λίστα σας με αντιγραφή και επικόλληση της διεύθυνσης https://appleworldhellas.com/feed. Ακολουθήστε επίσης το AppleWorldHellas.com σε FacebookTwitterInstagram, και YouTube

    Dimitrios Georgoulas
    Dimitrios Georgoulas
    Dimitris is the co-owner and chief in editor of AppleWorldHellas. With a PhD Degree in Wireless Sensor Networks and with more than 10 years experience in covering Apple and technology news he loves the challenges and new adventures.