18.7 C
Athens
Friday, April 19, 2024
More

    Η Apple καθυστερεί το Telegram από την κυκλοφορία μιας σημαντικής ενημέρωσης στο App Store, τονίζει ο CEO της Telegram

    Ο Διευθύνων Σύμβουλος της Telegram, Pavel Durov, επιτίθεται της Apple για την «σκοτεινή» διαδικασία ελέγχου του App Store της εταιρείας που καθυστερεί την Telegram να κυκλοφορήσει μια ενημέρωση στην εφαρμογή της που θα «φέρει την επανάσταση στον τρόπο με τον οποίο εκφράζονται οι άνθρωποι στα μηνύματα».

    Στο κανάλι του στο Telegram, ο Durov λέει ότι μια ενημέρωση στο Telegram για iOS που θα αλλάξει τον τρόπο επικοινωνίας των ανθρώπων έχει κολλήσει στη διαδικασία ελέγχου του App Store της Apple για πάνω από δύο εβδομάδες, χωρίς καμία επικοινωνία από την εταιρεία σχετικά με το γιατί και το πότε θα εγκριθεί. Ο Durov επισημαίνει ότι εάν μια εφαρμογή τόσο δημοφιλής όπως το Telegram λάβει αυτή τη αντιμετώπιση, μπορεί κανείς να «φαντασθεί τις δυσκολίες που αντιμετωπίζουν οι μικρότεροι προγραμματιστές εφαρμογών».

    Για παράδειγμα, η επερχόμενη ενημέρωση – η οποία πρόκειται να φέρει επανάσταση στον τρόπο με τον οποίο εκφράζονται οι άνθρωποι στα μηνύματα – έχει κολλήσει στην «επισκόπηση» της Apple για δύο εβδομάδες, χωρίς εξήγηση ή σχόλια από την Apple. Εάν το Telegram, μια από τις 10 πιο δημοφιλείς εφαρμογές παγκοσμίως, λαμβάνει αυτή τη συμπεριφορά, μπορεί κανείς μόνο να φανταστεί τις δυσκολίες που αντιμετωπίζουν οι μικρότεροι προγραμματιστές εφαρμογών. Δεν είναι απλώς αποθαρρυντικό: προκαλεί άμεσες οικονομικές απώλειες σε εκατοντάδες χιλιάδες εφαρμογές για κινητά παγκοσμίως.

    Δεν είναι σαφές γιατί η Apple καθυστερεί την ενημέρωση της εφαρμογής του Telegram. Οι περισσότερες εφαρμογές ελέγχονται συνήθως αρκετά γρήγορα, επομένως η μεγάλη αναμονή σε αυτήν την περίπτωση είναι ιδιαίτερα ενδιαφέρουσα. Το Telegram είναι μια από τις πιο δημοφιλείς υπηρεσίες ανταλλαγής μηνυμάτων στο App Store, ανταγωνιζόμενη με τις υπηρεσίες WhatsApp, Instagram, Signal και iMessage της Apple.

    Ακολουθήστε το AppleWorldHellas στο Google News για να ενημερώνεστε άμεσα για όλα τα νέα άρθρα! Όσοι χρησιμοποιείτε υπηρεσία RSS (π.χ. Feedly), μπορείτε να προσθέσετε το AppleWorldHellas στη λίστα σας με αντιγραφή και επικόλληση της διεύθυνσης https://appleworldhellas.com/feed. Ακολουθήστε επίσης το AppleWorldHellas.com σε FacebookTwitterInstagram, και YouTube

    Dimitrios Georgoulas
    Dimitrios Georgoulas
    Dimitris is the co-owner and chief in editor of AppleWorldHellas. With a PhD Degree in Wireless Sensor Networks and with more than 10 years experience in covering Apple and technology news he loves the challenges and new adventures.