15.3 C
Athens
Friday, April 26, 2024
More

    Οι προμηθευτές της iPhone 14 σειράς φέρεται να αισθάνονται αβέβαιοι σχετικά με τη ζήτηση πριν από την κυκλοφορία της

    Οι προμηθευτές για το επερχόμενο iPhone 14 φέρεται να αισθάνονται αβέβαιοι για το πόσο υψηλή θα είναι η ζήτηση για την επερχόμενη σειρά της Apple, σύμφωνα με πηγές της εφοδιαστικής αλυσίδας που μιλούν στο DigiTimes.

    Μια προεπισκόπηση μιας πλήρους ιστορίας που θα δημοσιευτεί αύριο λέει ότι “παραμένει η αβεβαιότητα σχετικά με τη ζήτηση για τα νέα μοντέλα μεταξύ του τέλους του τέταρτου τριμήνου και της αρχής του πρώτου τριμήνου του 2023”. Η Apple και οι προμηθευτές της έχουν αυξήσει τις αποστολές εξαρτημάτων πριν από τη μαζική παραγωγή, η οποία αναμένεται να ξεκινήσει αργότερα αυτόν τον μήνα.

    Παρά το αβέβαιο κλίμα των προμηθευτών, η Apple αναμένει ότι η σειρά iPhone 14 θα έχει αρκετά καλή πορεία στην αγορά. Μόλις την περασμένη εβδομάδα, αναφέρθηκε ότι η Apple είχε ενημερώσει τους προμηθευτές να αυξήσουν τις αποστολές της iPhone 14 σειράς κατά 5% σε 95 εκατομμύρια μονάδες, υψηλότερα από ό,τι είχε πει αρχικά η εταιρεία.

    Ένας λόγος που οι προμηθευτές μπορεί να αισθάνονται αβέβαιοι σχετικά με τη ζήτηση είναι η αναφερόμενη αύξηση της τιμής των μοντέλων υψηλότερης τεχνολογίας της σειράς iPhone 14. Ο αξιόπιστος αναλυτής της Apple, Ming-Chi Kuo, ανέφερε ότι η τιμή της σειράς iPhone 14 ενδέχεται να αυξηθεί, πιθανώς λόγω του ότι και τα δύο μοντέλα ξεκινούν με αυξημένο χώρο αποθήκευσης 256 GB.

    Εκτός από μια πιθανή αύξηση της τιμής, τα iPhone 14 Pro και ‌iPhone 14 Pro‌ Max αναμένεται να αποκτήσουν αρκετά αξιοσημείωτα χαρακτηριστικά, όπως μια κάμερα 48MP, μια νέα εγκοπή στην οθόνη, καλύτερη απόδοση και πολλά άλλα.

    Ακολουθήστε το AppleWorldHellas στο Google News για να ενημερώνεστε άμεσα για όλα τα νέα άρθρα! Όσοι χρησιμοποιείτε υπηρεσία RSS (π.χ. Feedly), μπορείτε να προσθέσετε το AppleWorldHellas στη λίστα σας με αντιγραφή και επικόλληση της διεύθυνσης https://appleworldhellas.com/feed. Ακολουθήστε επίσης το AppleWorldHellas.com σε FacebookTwitterInstagram, και YouTube

    Dimitrios Georgoulas
    Dimitrios Georgoulas
    Dimitris is the co-owner and chief in editor of AppleWorldHellas. With a PhD Degree in Wireless Sensor Networks and with more than 10 years experience in covering Apple and technology news he loves the challenges and new adventures.