18.6 C
Athens
Friday, May 3, 2024
More

    Η Apple κάνει tease το «Peek Performance» event της επόμενης εβδομάδας με ένα AR easter egg

    Η Apple ανακοίνωσε επίσημα την εκδήλωση του Μαρτίου. Μαζί με την κοινή χρήση της ημερομηνίας, η εταιρεία συνέχισε την παράδοσή της να κρύβει ένα διασκεδαστικό πασχαλινό αυγό για τους χρήστες iPhone και iPad στην πρόσκληση.

    Σήμερα, η Apple έχει συμπεριέλαβε ένα άλλο διασκεδαστικό πασχαλινό αυγό για την εκδήλωση “Peek Performance” στις 8 Μαρτίου, όπου αναμένουμε ένα νέο iPhone SE 3 με υποστήριξη 5G, ένα iPad Air, και νέα Mac.

    Αν πάτε λοιπόν στην σελίδα Apple’s Events page της Apple στο iPhone ή το iPad σας, πατήστε το λογότυπο της εκδήλωσης / λογότυπο της Apple στο επάνω μέρος για να ξεκινήσετε αυτή την νέα εμπειρία AR που ετοίμασε η Apple.

    Ακολουθήστε το AppleWorldHellas στο Google News για να ενημερώνεστε άμεσα για όλα τα νέα άρθρα! Όσοι χρησιμοποιείτε υπηρεσία RSS (π.χ. Feedly), μπορείτε να προσθέσετε το AppleWorldHellas στη λίστα σας με αντιγραφή και επικόλληση της διεύθυνσης https://appleworldhellas.com/feed. Ακολουθήστε επίσης το AppleWorldHellas.com σε FacebookTwitterInstagram, και YouTube

    Dimitrios Georgoulas
    Dimitrios Georgoulas
    Dimitris is the co-owner and chief in editor of AppleWorldHellas. With a PhD Degree in Wireless Sensor Networks and with more than 10 years experience in covering Apple and technology news he loves the challenges and new adventures.