19.6 C
Athens
Tuesday, April 30, 2024
More

    Όλα όσα μπορεί η Apple να ανακοινώσει στο #AppleEvent της 8ης Μαρτίου “Peek performance”

    Η Apple ανακοίνωσε επίσημα ότι η νεότερη εκδήλωσή της θα μεταδοθεί σε όλο τον κόσμο στις 8 Μαρτίου. Με το γεγονός να φημολογείται εδώ και εβδομάδες, είμαστε ενθουσιασμένοι για το τι θα μας παρουσιάσει η Apple την ερχόμενη Τρίτη και ώρα 20.00 Ελλάδος.

    Λεπτομέρειες του Apple event του Μαρτίου 2022

    Η Apple θα πραγματοποιήσει επίσημα την ανοιξιάτικη εκδήλωσή της στις 8 Μαρτίου στις 20.00 ώρα Ελλάδος. Για άλλη μια φορά η εκδήλωση θα είναι ψηφιακή και προ εγγεγραμμένη μέσω μετάδοσης από το Apple Park στο Cupertino της Καλιφόρνια. Η Apple κάνει tease αυτή την εκδήλωση με τον τίτλο “Peek Performance”.

    Μπορείτε να παρακολουθήσετε τη ζωντανή ροή της εκδήλωσης της 8ης Μαρτίου από τον ιστότοπο της Apple, στο κανάλι της στο YouTube και στην εφαρμογή Apple TV.

    iPhone SE 3

    Το iPhone SE 3ης γενιάς φημολογείται ότι θα παραμείνει στο σημείο τιμής των $399. Ο αναλυτής της Apple Ming-Chi Kuo σημειώνει ότι θα έχει τον ίδιο σχεδιασμό, αλλά με δύο κύριες αναβαθμίσεις – 5G και καλύτερο επεξεργαστή.

    Ο Mark Gurman του Bloomberg πιστεύει ότι η Apple μπορεί να μειώσει την τιμή του υπάρχοντος iPhone SE 2 στα $199. Αυτό θα ήταν ιδανικό για άτομα που θέλουν να ξοδέψουν λιγότερα και θα προσφέρει μια μεγαλύτερη σειρά από iPhone σε οικονομικά πλαίσια για κάποιον να διαλέξει.

    iPad Air 5

    Οι φήμες αναμένουν ότι το iPad Air 5ης γενιάς θα πάρει πολλά στοιχεία από το τωρινόiPad mini 6. Θα μπορούσαμε να το δούμε να περιλαμβάνει τον επεξεργαστή A15, τις δυνατότητες 5G, τέσσερα ηχεία έναντι δύο και την υποστήριξη Center Stage για βιντεοκλήσεις.

    Οι βελτιώσεις της κάμερας φαίνεται πως θα είναι ένα από τα highlights για αυτή την νέα συσκευή. Μπορεί τελικά να δούμε υποστήριξη για εγγραφή βίντεο 1080p σε 25fps και 30fps. Το iPad Air 5 αναμένεται να έχει φακούς κάμερας ευρείας και εξαιρετικά ευρείας γωνίας, όπως στο iPhone 13. Ωστόσο, πηγές ισχυρίζονται ότι η κάμερα δεν θα περιλαμβάνει σαρωτή LiDAR όπως το iPad Pro.

    iOS 15.4 Κυκλοφορία

    Η Apple κυκλοφόρησε την πέμπτη beta του iOS 15.4 αυτή την εβδομάδα και η ενημέρωση θα πρέπει να φτάσει μέχρι τα μέσα Μαρτίου. Είναι πολύ πιθανό να κυκλοφορήσει περίπου την ώρα της ανοιξιάτικης εκδήλωσης.

    ‘Mac mini Pro’

    Ο Mark Gurman του Bloomberg απαρίθμησε επτά νέα Apple Silicon Macs που περιμένει φέτος στο ενημερωτικό δελτίο του power on πρόσφατα. Επιπλέον, πριν από λίγες εβδομάδες, η Apple κατέγραψε τρία νέα Mac στη ρυθμιστική βάση δεδομένων της Ευρασίας. Η εμφάνιση συσκευών Apple στη βάση δεδομένων της Ευρασίας ήταν ένας ακριβής δείκτης νέων μοντέλων στο παρελθόν, αλλά δεν είναι σαφές πότε αυτά τα μηχανήματα θα δουν το φως της ημέρας.

    Οι αναφορές του Bloomberg για το 2021 δείχνουν ότι ένα Mac mini με καλύτερες αποδόσεις θα συμπεριλαμβάνει έναν Apple Silicon επεξεργαστή ίδιο με τα τρέχοντα MacBook Pros. Τα δημοσιεύματα επίσης ανέφεραν για έναν επανασχεδιασμό που θα διαθέτει περισσότερες θύρες από την τρέχουσα έκδοσή του. Το Bloomberg αναφέρει επίσης ότι θα δούμε ένα M2 Mac mini κάποια στιγμή φέτος.

    Ένα βασικό μοντέλο MacBook Pro με έναν M2 επεξεργαστή

    Ο Mark Gurman ανέφερε επίσης τις προβλέψεις του για ένα νέο MacBook Pro που διαθέτει ένα ολοκαίνουργιο τσιπ M2. Αυτός ο φορητός υπολογιστής πρόκειται να πωληθεί παράλληλα με τη σειρά MacBook Pro 2021, και προορίζεται να αντικαταστήσει το τρέχον MacBook Pro 13 ιντσών.

    Το βασικό αυτό μοντέλο δεν θα περιλαμβάνει την Touch Bar, μια οθόνη miniLED ή τεχνολογία ProMotion όπως τα άλλα MacBooks. Ο M2 επεξεργαστής τους θα είναι πιο ισχυρός από τον M1 αλλά λιγότερο ισχυρός από τα τσιπ M1 Pro και M1 Max.

    Επανασχεδιασμένο MacBook Air με επεξεργαστή M2

    Το MacBook Air δεν έχει αναβαθμιστεί από το 2020, οπότε φαίνεται αναπόφευκτο ότι θα δούμε έναν επανασχεδιασμό να ανακοινώνεται κάποια στιγμή φέτος, αλλά είναι απίθανο αυτό να συμβεί την επόμενη εβδομάδα.

    Ο νέος σχεδιασμός θα ακολουθήσει το iMacs 24 ιντσών με λευκά πλαίσια και θα έρθει σε διάφορα χρώματα. Δεν φαίνεται πιθανό να έχουμε επιπλέον θύρες σε αυτό το μοντέλο, αλλά έχει αναφερθεί ότι θα φορτιστεί μέσω του MagSafe.

    Ένα iMac 27 ιντσών με επεξεργαστή της Apple και ένα νέο Mac Pro;

    Τα τρέχοντα iMacs 27 ιντσών δεν έχουν ακόμη ακολουθήσει τη διαδρομή μετάβασης σε επεξεργαστές της Apple, αλλά αυτό αναμένεται να αλλάξει. Αναφορές έχουν δείξει ότι θα προσφέρει miniLED οθόνη με τεχνολογία ProMotion. Οι επιλογές τσιπ M1 Pro και M1 Max θα τροφοδοτούν αυτές τις συσκευές, όπως έγινε και στην σειρά των MacBook Pro του 2021. Αυτά τα νέα iMacs μπορεί να ονομάζονται iMac Pro ή να ακολουθήσουν την ονομασία iMac 27 ιντσών.

    Σύμφωνα με πληροφορίες, η Apple εργάζεται επίσης σε μια νέα έκδοση του Mac Pro, αλλά σε αυτό το σημείο δεν είναι σαφές εάν αυτό το Mac θα ανακοινωθεί τώρα ή αργότερα.

    Ακολουθήστε το AppleWorldHellas στο Google News για να ενημερώνεστε άμεσα για όλα τα νέα άρθρα! Όσοι χρησιμοποιείτε υπηρεσία RSS (π.χ. Feedly), μπορείτε να προσθέσετε το AppleWorldHellas στη λίστα σας με αντιγραφή και επικόλληση της διεύθυνσης https://appleworldhellas.com/feed. Ακολουθήστε επίσης το AppleWorldHellas.com σε FacebookTwitterInstagram, και YouTube

    Dimitrios Georgoulas
    Dimitrios Georgoulas
    Dimitris is the co-owner and chief in editor of AppleWorldHellas. With a PhD Degree in Wireless Sensor Networks and with more than 10 years experience in covering Apple and technology news he loves the challenges and new adventures.